Obsaď a Žij 2022

Saturday, 26 November

Obsaď a Žij 2022

Short url: 

https://squ.at/r/90uq

Tři roky od Kliniky, sedm od Cibulky, třináct od Milady - Praze chybí svobodný prostor nepodléhající rozmarům trhu či státu. Myslíme si, že je načase tuto situaci opět změnit. Pojďte s námi 𝟐𝟔.𝟏𝟏. vdechnout duši novému domu - sami to nezvládneme.

 

 

𝗞𝗱𝗲: Praha. Pětadvacet minut z Karláku. Víc informací šeptandou už teď, nebo se nám ozvi některým z následujcích způsobů a v den akce ti pošleme bližší info – buď na příjmu!

Email: napiš nám na opravdudobresquaty@riseup.net

Signal: pošli zprávu ve formátu PRAHA2611 na číslo +420 910 121 142

 

 

Kde sledovat aktuální info? Situace se během dne může rychle měnit, zřídili jsme proto speciální info-stránku, kde během akce naleznete vše podstatné:

info[tečka]ods[tečka]cool

 

Další informace se budeme snažit sdílet na našich sociálních sítích (Facebook / Instagram), v pohotovosti budou též profily Anarchistické federace (Twitter / Facebook / Instagram).

 

 

𝗖𝗼 𝘀 𝘀𝗲𝗯𝗼𝘂:

- Spacáky, karimatky, deky, teplé oblečení, které si můžeš ušpinit. Pevná obuv.
- Voda (nějakou zajistíme, ale vlastní se hodí vždycky), jídlo, které se nemusí složitě připravovat. Třeba pečivo a hummus, müsli tyčinky apod.
- Pokud se cítíš kreativně, přines si látku a nějaké barvy, budeme vyrábět bannery. Něco připravíme, ale klidně vezmi vlastní!
- Termoska s čajem nebo kávou je přítelem každé správné squatterky.
- Čelovka nebo baterka! Je praktičtější, než si svítit mobilem. Jestli po setmění bude v domě zajištěné osvětlení zatím nemůžeme slíbit, takže si raději připravte vlastní.
- Hry, karty, hudební nástroje u kterých nehrozí/nevadí případně poškození (např. foukací harmonika), dobrou náladu.
- Hodit se budou čistící prostředky, které se vejdou do baťohu. Třeba smetáček, lopatka, kartáč apod.
- Důrazně doporučujeme: na záchod si dojdi doma.

 

𝗖𝗼 𝗿𝗼𝘇𝗵𝗼𝗱𝗻𝗲̌ 𝗻𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁:

- Psy a jiná zvířata.
- Děti.
- Drogy, ani tvrdý alkohol. Věříme ve váš úsudek.
- Zbraně.

 

 

...........

 

EN:

It has been more than three years now since Prague has lost it's last open autonomous space which wouldn't be subject to the whims of the market or the state. We believe that time has again come to change this situation. Come with us on the 26th of November to give purpose to a new house - we can't do it alone.

Where: Prague. Ask your friends or message us on opravdudobresquaty@riseup.net for the location.

What to bring: will be added

Date & Time: 

Saturday, 26 November, 2022 - 15:00

Is this a callout or mobilisation?: 

  • international callout

Category: 

  • action/protest/camp

Price: 

  • free

email: 

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

categories: 

  • action/protest/camp / book shop/info shop/library / children's activity / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / work space/diy