[Grup de lectura] 1a sessió Caliban i la bruixa

måndag, 21 oktober

[Grup de lectura] 1a sessió Caliban i la bruixa

Short url: 

https://squ.at/r/7ews

La llibreria Synusia inicia, per segon any, una lectura participativa i autoformativa del llibre “Caliban i la bruixa” de la pensadora feminista italiana Silvia Federici.

Aquesta obra, un dels textos fonamentals del feminisme de les últimes dècades, parteix d’una profunda investigació històrica portada a terme durant dècades i explora l’arrel del món on vivim, posant èmfasi en les violències del sistema capitalista, patriarcal i colonial.
El club de lectura constarà de cinc sessions. No hi ha matricula tot i que cal inscriure’s prèviament via  info@synusia.cc o presencialment a la llibreria.
El grup de lectura es desenvoluparà en cinc sessions, corresponents als cinc capítols del llibre, que podran seguir-se tant en l’edició en català del text (editada per Editorial Virus) com amb l’edició en castellà (editada per Editorial Traficantes de Sueños). El grup de lectura està pensat com una experiència col·lectiva de formació, oberta a tothom, sense quotes d’inscripció.

Date & Time: 

måndag, 21 oktober, 2019 - 19:00 till 21:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.