Concert 70 vidas de Sabina

lördag, 26 oktober

Concert 70 vidas de Sabina

Short url: 

https://squ.at/r/7esp

L’Associació Veïnal de Can Boada del Pi amb el grup Café de Nikanor organitza el concert 70 vidas de Sabina. Es celebrarà al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer a la Plaça de la Cultura, número 5, el pròxim dia 26 d’octubre a les 19:00 h. L’entrada serà lliure i gratuïta.
En aquest concert Café de Nikanor oferirà un homenatge als 70 anys que ha complert Joaquín Sabina el febrer d’aquest any 2019, amb un repertori de temes d’aquest fabulós poeta i cantant.
El conjunt està format per Manel, veu i guitarra; Rafa, baix i veus; Francisco, guitarra solista i veus; Quim, bateria i Xavi, percussió i veus. Tots ells amb una dilatada experiència musical, ens oferiran durant una hora i mitja cançons populars de Sabina com «Dieguitos y Mafaldas», «Ruido», «Quién me ha robado el mes de abril», «Cuando era más joven», «Posdata», «Siete crisantemos»centre ci…

Date & Time: 

lördag, 26 oktober, 2019 - 19:00 till 21:00

Ämnen: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.