Pevnost Česko

torsdag, 25 juni

Pevnost Česko

Short url: 

https://squ.at/r/i7b

Jsme ve válce a valí se na nás uprchlická vlna plná po zuby ozbrojených muslimských teroristů. Máme jedinou šanci. Je třeba znovu uzavřít hranice, omotat je ostnatým drátem a nejlépe po celém obvodu naší krásné země postavit zeď. Doba je vážná a žádá si velké činy. Pevnost Evropa nám už nestačí, je podkopávána změkčilostí pravdoláskařů, sluníčkářů a Bruselu. Potřebujeme se skutečně ubránit. Potřebujeme Pevnost Česko. Je třeba neprodyšně uzavřít každý metr našeho společného světa. Nebo snad chcete, aby musela Jana Volfová chodit v burce a Tomiovi Okamurovi nutili kebab? Aby si tu několik set či tisíc muslimských uprchlíků postavilo další mešitu a na ní možná i minaret? Co by pak z naší krásné země zbylo?

Lidská práva v naší ústavě jsou nejhorší zbraní našich nepřátel, mezinárodní úmluvy okovy na našich rukou a demokratická Evropa noční můrou našeho neklidného spánku. Pevnost Česko potřebuje novou ústavu. Potřebujeme bezpečnou a přehlednou zemi. V nové ústavě je třeba zakotvit kromě správného vyznání i povinný jídelníček nebo správný způsob oblékání. Věříme, že z návrhů, které v posledních týdnech padly, lze sestavit kvalitní základ nové etapy našeho společného života.

Se stavbou zdi začněme v centru naší země u jejího odvěkého symbolu. Zeď je třeba nejdřív vztyčit kolem sochy sv. Václava. Zde bude také vznikat společná ústava nového státu. Za Pevnost Česko! Za život za zdí! Jenom slova nestačí!

Také máte pocit, že jste se probudili do špatného snu, plného strachu, nenávisti a xenofobie? Že se vytrácí solidarita a z trpících lidí se bez jakéhokoli důvodu dopředu dělají krvelačná monstra a bezpečnostní hrozba? Že se sobecky otáčíme zády k jiným evropským zemím a že stále větší popularitu získává volání po vládě tvrdé ruky?
Věříme, že smích dokáže zahnat noční můry. Přijdeme společně vyjádřit, že se nebojíme podat pomocnou ruku lidem v nouzi, a že dokážeme odmítnout ty, kteří chtějí vytlouct ze strachu politický kapitál.

facebook.com/events/693658034077656

Date & Time: 

torsdag, 25 juni, 2015 - 18:00

Category: 

  • action/protest/camp

Pris: 

  • free
Czech republic
Salé Orebitská 14, Prague
Tjeckien

Directions: 

Salé Orebitská 14, Prague
Praha - Václavské nám. - u koně
Václavské náměstí 1
11000 Praha
Tjeckien

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

categories: 

  • action/protest/camp / book shop/info shop/library / children's activity / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / work space/diy