Ateneu Popular Sa Fera Ferotge

Ateneu Popular Sa Fera Ferotge

Short url: 

https://squ.at/r/2xlk

Ens dirigim a vosaltres per tal de comunicar-vos la nostra intenció de dur a terme un projecte consistent en la creació d’un espai ocupat, al local situat al Carrer Mas Enlaire nº3. El local de referència ha estat en desús des de fa un temps considerable, i la última funció per la qual va ser utilitzat fou la de servir de sucursal d’una entitat bancària. La tria del local ens sembla força simbòlica. En el mateix espai físic on s’han pres mesures que han atemptat contra els Drets Fonamentals de les persones (com ara el de l’habitatge o el de tenir unes mínimes condicions per dur a terme una vida autònoma i ,per tant, digne), volem engegar un projecte que servei ara per a protegir aquests Drets fonamentals i oferir serveis al poble. Allà on es prenien decisions que afectaven la vida d’individus i famílies amb l’únic objectiu de protegir interessos econòmics d’una minoria poderosa, sense que les necessitats d’aquests individus i famílies fossin observades ni tingudes en compte, ara volem oferir un espai allà on es faci justament el contrari. És a dir, respondre a les necessitats de les persones sense permetre que els interessos dels poders econòmics en siguin un impediment.

Per tant, ens dirigim a vosaltres per comunicar-vos la intenció de concretar aquesta voluntat en la creació d’un espai del poble i per al poble. Volem també demanar-vos el vostre recolzament i oferir-vos la possibilitat de participar en aquest projecte engrescador.

Entre les iniciatives que ja han estat contemplades i valorades positivament, es troben les següents: crear un banc d’aliments i roba així com una biblioteca popular, establir grups de debat i anàlisi crític de els situacions i esdeveniments que ens afecten com a poble, oferir activitats lúdiques i de reforç escolar pels més joves, i moltes altres…

opening times: 

Cada tarda a partir de les 18h

email: 

Ateneu Popular Sa Fera Ferotge
Carrer del Mas Enlaire
17300 Blanes
Catalonia

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.