Oslava 6 let Iniciativy Ne rasismu!

zaterdag, 26 maart

Oslava 6 let Iniciativy Ne rasismu!

Short url: 

https://squ.at/r/1keb

Jsme zase o rok starší a přišel ten správný čas sfouknout (1)6(1) svíček na narozeninovém dortu! Pojďte to s námi v sobotu 26. březnaoslavit do Žižkostela. Společně s Hluch crew jsme pro vás přichystali širokospektrální hudební program.

ORIENT - http://alterecho.muzikus.cz/altersfera/echolokator/echolokator-orient-dr...
Balancování na hraně. Potemnělá elektronika něco napoví, ale celá podstata zážitku leží ještě kousek dál za hranicí, kam se předchůdci neodvážili vydat. Osamění v prázdným městě. Nepadám a netíhnu ani k jedné straně, klíčem je ostří. V rámci koncertu jediná nezběsilá jízda. To ovšem neznamená, že si odpočinete. Věřte Orientu.

JTNB - https://soundcloud.com/jtnb
Pravověrný breakcore variují téměř akustické folkové písně, recitaci poezie a kytarová sóla, která definitivně boří zažité představy o elektronických a laptopových show. Brutální zrychlené beaty a rytmické zlomy, které dominují poměrně různorodému vystoupení.

SPACE LOVE - https://spacelovespacelove.bandcamp.com/
Audiovizuální projekt rozkošného páru Voodoo & Aka 47 a jejich kosmické beaty jako terapie do dystopické nepohody.

V0NT - https://coffeebreathrecords.bandcamp.com/album/demo-2
Post-raveová elektronika, přísný čtení kodexu DIY a nekompromisní EBM – to jsou V0nt, boční projekt členů kapely Remek. Snídaně s exorcistou, obrácený kříže a zmar hraničící s horrorem. Poslouchej demo vydaný pod hlavičkou benefičního labelu Coffee Breath Records.

WARRIORS OF DARKNESS - http://thewarriorsof.blogsport.de/hoeren/
We are Warriors of Gmail nebo Darkness? V nepřehledným světě internetu je dovolený všechno, i odjet na turné s ožralejma zpívánkama oháknutejma v latexu. Alle gegen Alle, nám to nevadí, synťáky, řev! Začátek vtipu s nestydatou pointou? To se takhle potká duo Yamaha s Kraftwerk...

Gh€ttObl@$t€R - https://soundcloud.com/ghettofukkenblaster
Zpěvák Bezbolestný si od emo-hardcoreu s kytarou odskočil za synťáky. Jeho sólový projekt Gh€ttObl@$t€R tepe beaty „jako mašinérie srdcí, nejde to zastavit“. Sjížděj track na Soundcloudu a vyhlížej kazetu na Stoned to Death.

KEWU - https://soundcloud.com/ke_wu
Neone Beats/Baltimore/Jersey Club music/Neo Grime

+ další variace!

Výtěžek ze vstupného půjde na podporu další činnosti INR a magaZINU Křivák/CROOK (http://crook.cz/).

Součástí oslav 6. narozenin INR je také páteční mezinárodní panelová diskuse Playing on common grounds: Connecting the radical left across European divisions: [www.facebook.com/events/689220114551547/]

Více info postupně tady a na webu nerasismu.cz

DOORS : 18:00
START KAPEL : 19:00

Datum & tijd: 

zaterdag, 26 maart, 2016 - 18:00

Categorie: 

  • eten
  • muziek
  • party

Prijs: 

  • tegen donatie
  • 3-5 €
- recomended price/doporučený vstup
ŽIŽKOSTEL
Náměstí Barikád 1
13000 Prague
Tsjechië

Iniciativa Ne rasismu je antifašistická skupina. Přestože ve své společensko-politické kritice vycházíme z radikálně levicových pozic, nechceme se omezovat a svazovat žádnou konkrétní ideologií.