DEAD NECK (UK) + Abergaz + FxLxSx + Faraon Slavko

maandag, 10 augustus

DEAD NECK (UK) + Abergaz + FxLxSx + Faraon Slavko

Short url: 

https://squ.at/r/1ec7

I eto sa obzirom na to da mjesec kolovoz u Zagrebu oskudjeva gigovima,složili smo vam pravu malu melos poslasticu.Uz punk cijene cuge drmat će vas neka već svima poznata imena.Pa idemo redom:

*DEAD NECK (Manchester,UK)*

Odličan melodic skate hc punk trojac iz dalekog nam Manchestera.Dolaze vas prodrmat svojim brutalno dobrim live nastupom.Ekipa je na touru i ovo im nije prvi puta u našim krajevima ali svaki put satru.Zato dodjite i podržite ih !

*ABERGAZ (Zagreb,HR)*

Svima već dobro poznati punkenrolleri iz Zagreba.Upali na gig jer su dobri s organizatorom.Svaki opis je suvišan,sve znate !

*FxLxSx (Kutina,HR)*

Melodic punk ekipa iz Kutine.Dobro ga praše i po prvi puta su u Klaonici i Zagrebu !

Između bendova i prije i poslje će vas zabavljat jedan jedini i jedinstveni DJ TOMI (Panda..Crni..Ma znate koji :)


UPAD: 20 kuna
START: oko 21:30h

NAPOMENA: Molimo ekipu da koristi isključivo ulaz kod konzuma (bivši mercator) da nebi bilo sranja sa zaštitarima koja povlače sranja sa murijom koja povlače sranja sa svime ostalim.Ukoliko negdje zapnete slobodno nazovete na 0914441021 i neko dođe po vas do konzuma.

Nadalje.Sva ekipa koja se dolazi normalno zajebavat,cugat ili šta već je dobrodošla.U protivnom svi koji rade sranja će ili na lijep il na nimalo lijep način biti udaljeni iz kompleksa Klaonice.Na vama je.Ponašajte se normalno i podržite ekipu iz skvota koja se trudi neki kurac pokrenuti da bi mi svi mogli uživati u tome.Unaprijed hvala !!!

FAŠOVI ODJEBITE !!!! :)

Datum & tijd: 

maandag, 10 augustus, 2015 - 21:00

Categorie: 

  • muziek

email: 

Klaonica
Ulica Vjekoslava Heinzela 66
1000 Zagreb
Kroatië

Squat: 

Presently squatted

The story of the ReciKlaonica squat started on the 11th of February 2011 and it continues. The informal collective of artists and social activists that develops its activities in the spaces of the old abandoned Zagrepčanka factory, owned by Zagrebački Holding.

categories: 

  • bar/café / boekwinkel/info shop/bibliotheek / cursus/workshop / discussie/presentatie / tentoonstelling / film / weggeefwinkel / muziek / werkplaats/diy

opening times: 

Mercredi, 16h-18h: free shop, zone de gratuité