CSA la Rampa

CSA la Rampa

Short url: 

https://squ.at/r/3pt

Suspenem activitats indefinidament. Després d’haver superat dificultats estructurals molt diverses als últims mesos, ens veiem ara obligades a suspendre activitats de forma indefinida (fins a nou avís, esperem que sigui ben aviat) al CSA La Rampa, degut a la falta d’electricitat. Per qualsevol cosa, ens podeu contactar al mail (csalarampa@riseup.net). Salut & DIY
CSA La Rampa, Nou Barris 10/10/2017.

___________________________

Després de diversos mesos d’inactivitat, l’espai social de l’Edifici 15O torna a obrir les seves portes amb el nom de CSA La Rampa. Hem volgut fer èmfasi en la idea de Centre Social AUTOGESTIONAT, doncs creiem en el treball entre iguals i sense dependre ni d’ajuntaments ni d’empreses privades, que tant acostumen a frenar aquells projectes que escapen del seu control o que els qüestionen. Junt amb la resta d’iniciatives autogestionaries i assamblearies del barri, la Rampa pretén ser un catalitzador de projectes crítics amb la societat que ens envolta i el sistema imperant que ens governa.

Barcelona, Juny de 2014.

 

Les persones que formem part de l’assamblea del CSA La Rampa volem donar-te la benvinguda a l’activitat a la que vas a participar (taller, concert, xerrada…) i agraïr-te el teu recolzament i participació per tal que l’espai continuï tenint vida.

Després del que va succeïr durant un concert fa uns mesos (i que totes coneixem) hem de tenir especial compte amb que no es torni a repetir, si volem continuar organitzant activitats.

Per això, et demanem la teva col·laboració i et recordem que:

· Si vens a una activitat no et quedis al carrer fent soroll, pensa en la resta de veïnes. Queda’t dins del CSA o veste’n suficientment lluny i sigues suficientment silenciosa com per no molestar ningú. Així mateix, una vegada acabin les activitats programades, també et demanem que te’n vagis amb la festa a un altre lloc. Evidentment, el carrer on es troba La Rampa no ens pertany, però esperem que entenguis que les veïnes tenen dret a descansar i que nosaltres no volem llençar a les escombraries mesos de treball pel simple fet que vulguis quedar-te xerrant una estona. El barri està ple de llocs on pots anar (la Guineueta i l’skatepark de Canyelles són a la vora) .
· Tenim un nou vàter a dins, així que no necessites pixar al carrer. Si t’enxampem, et convidarem amablement a que tu mateixa ho netegis o a que te’n vagis de l’espai social.
· No admetem ni admetrem mai actituds racistes, sexistes ni homòfobes. Tampoc volem fatxes, ni baboses als nostres centres socials.
· Si et ve de gust prendre una birra o un refresc, pensa que a dins també ho pots fer i a més a més sempre que ho facis estaràs col·laborant amb una bona causa.
· Respecta l’espai, a les persones que formem part d’ell i a la resta de veïnes si vols ser respectada.
· Si vols organitzar alguna activitat pots posar-te en contacte a la següent adreça: csalarampa(arroba)riseup.net

Que continuïn existint espais alliberats i autogestionats en aquesta podrida ciutat depèn de totes nosaltres, de l’ús que en fem d’ells i de la relació que tinguem amb el barri.

CSA La Rampa

opening times: 

Tots els Dijous, 18h30 - 21h30: Taller d’autoreparació de bicis Biciosxs

Cada primer i tercer Dimarts de mes a les 18.30 h, Assemblea oberta de l’espai social

categories: 

  • course/workshop
  • meeting
  • music/concert
  • work space/diy

email: 

Centre Social Autogestionat LA RAMPA
Carrer de Joan Riera 17, Nou Barris
Catalonia

Wegbeschrijving: 

Canyelles L3 o Llucmajor L4 (cola’t!)

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.