Existenční večírek na téma „rok 1968“

woensdag, 10 oktober

Existenční večírek na téma „rok 1968“

Short url: 

https://squ.at/r/69ma

Nakladatelství AF zve u příležitosti vydání dalšího čísla anarchistické revue Existence na diskusní posezení v infocentru Salé.

V souvislosti s hlavním tématem „rok 1968“ bychom rádi diskutovali o tom, čím byl v minulém století rok 1968 významný, co se během něj událo a jaké dopady to mělo. A je vůbec potřeba připomínat si 50 let staré události? A jaké bude téma dalšího čísla?

I vaše názory, postřehy a nápady pomáhají formovat obsah, podobu a distribuci anarchistického časopisu, který začal znovu vycházet v roce 2010.

Nové číslo Existence, stejně jako ta starší, bude na místě k dispozici (i k odběru pro potřeby další distribuce).

Od 18.30 proběhne společná večeře.

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 120%; }p.western { font-family: "Calibri", sans-serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "Calibri", sans-serif; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri", sans-serif; font-size: 11pt; }a:link { }

Datum & tijd: 

woensdag, 10 oktober, 2018 - 19:00

Categorie: 

  • bar/café
  • discussie/presentatie
  • eten

Prijs: 

  • free

email: 

Salé
Orebitská 14
Tsjechië

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

categories: 

  • actie/protest/camp / boekwinkel/info shop/bibliotheek / kinderen / cursus/workshop / discussie/presentatie / tentoonstelling / film / werkplaats/diy