Col·lectiu transfeminista La Lloba

donderdag, 17 mei

Col·lectiu transfeminista La Lloba

Short url: 

https://squ.at/r/3m4q

Hola companyxs! Som el col·lectiu transfeminista La Lloba del Barri de l’Esquerra de l’Eixample-Sant Antoni. Ens definim com a transfeministes perquè posem la mirada en assolir la deconstrucció de gènere.  Vam néixer fa poquet del comitè de Vaga de Totes del barri  Esquerra de l’Eixample-Sant Antoni i tenim ganes de créixer plegades. Portem algunes mesos debaten i compartint com voldríem que fos aquest col·lectiu. D’aquí hem plantejat que volem dedicar els primers mesos a la nostra formació, més orientades a l’intern.

Per això ens proposem treballar per sessions temàtiques de forma autogestionada de mes i mig de durada aproximadament. Volem treballar a nivell teòric i experiencial des del pensament, l’emoció i l’acció. Per tal de cuidar el grup, les primeres sessions seran obertes amb cert compromís de continuïtat i a la llarga ens anirem tancant. Malgrat hem decidit en un inici dedicar més esforços a formar-nos i anar-nos definit com a grup també volem ser presents a les reivindicacions i lluita feminista del barri, la ciutat i d’arreu. Tenim ganes de teixir plegades un espai ple de complicitats i aprenentatges!!

Ens trobem els dijous quinzenals a l’Ateneu Entrebanc (Compte Urgell 98). Si vols saber més vine, escriu, participa! lalloba.eesa@gmail.com

Datum & tijd: 

donderdag, 17 mei, 2018 - 20:00

Categorie: 

  • bijeenkomst

Onderwerpen: 

  • transfeminista
  • LGBTQ

email: 

Ateneu L'Entrebanc
Carrer del Comte d'Urgell, 98
08011 Barcelona
Catalonia

Wegbeschrijving: 

Metro L1 Urgell

Squat: 

Presently squatted

On vit dans une ville qui se noie dans ses propres contradictions.

categories: 

  • cursus/workshop / discussie/presentatie / film / eten / bijeenkomst / muziek