Existenční večírek - Potřebujeme utopie

dinsdag, 11 juli

Existenční večírek - Potřebujeme utopie

Short url: 

https://squ.at/r/33cl

Nakladatelství AF zve u příležitosti vydání dalšího čísla anarchistické revue Existence na diskusní posezení v infocentru Salé.
V souvislosti s hlavním tématem „potřebujeme utopie“ bychom rádi diskutovali o tom, proč je potřeba postavit se „konci dějin“ a světu bez alternativ, proč je třeba osvobodit svou představivost a zapojit ji do procesu kolektivního utváření vize svobodné společnosti? Jiný svět je možný! Vyrůstá z našich hlav a srdcí.
I vaše názory, postřehy a nápady pomáhají formovat obsah, podobu a distribuci anarchistického časopisu, který začal znovu vycházet jako čtvrtletník v roce 2010.
Nové číslo Existence, stejně jako ta starší, bude na místě k dispozici (i k odběru pro potřeby další distribuce).
Od 18.30 proběhne společná večeře.

Datum & tijd: 

dinsdag, 11 juli, 2017 - 18:30

Categorie: 

  • discussie/presentatie

Prijs: 

  • free
Salé
Orebitská 14
Tsjechië

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

categories: 

  • actie/protest/camp / boekwinkel/info shop/bibliotheek / kinderen / cursus/workshop / discussie/presentatie / tentoonstelling / film / werkplaats/diy

Salé was an anarchist infocentrum in Prague, Czech Republic. We offered a space for anti-authoritarian collectives and individuals.

Now we do events at other nice places around.

categories: 

  • advies/hulp/spreekuur / bar/café / boekwinkel/info shop/bibliotheek / cursus/workshop / discussie/presentatie / tentoonstelling / film / eten / weggeefwinkel / bijeenkomst / werkplaats/diy

opening times: 

Check on website