Oběti vaječného průmyslu

zaterdag, 8 april

Oběti vaječného průmyslu

Short url: 

https://squ.at/r/2xmk

Po dvou letech zopakujeme vigílii s mrtvými kuřátky před Velikonocemi. Jak to vypadalo minule najdete třeba v tomto článku http://www.touchoflovershands.cz/2015/03/jaka-je-prava-cena-vajec-ocima.html

Aby akce vypadala dobře a měla velký dopad na kolemjdoucí, je potřeba zapojení většího množství aktivistů. Zapisujte se prosím do tabulky (je na facebookové události), abychom věděli, zda s vámi můžeme opravdu počítat. Díky. 

V současné chvíli to vypadá, že bude menší počet kuřátek, než před dvěma lety. To by znamenalo, že bude možné držet buď kuřátko, nebo skořápky od vajíčka. Zamyslete se tedy, na co se cítíte. 

Poprosíme o černé oblečení, bílé obleky, které budete mít na sobě, jsou částečně průhledné a barvené oblečení je pod nimi dost rušivé. Kromě toho s sebou nebudete potřebovat nic zvláštního, jen je třeba počítat s tím, že bude možná ještě dost chladno. Také počítejte opět s hodinovým stáním (pohodlné boty na sebe!). 

Pokud máte jakékoli dotazy, nebojte se zeptat.

8.dubna v 15:30

Václavské náměstí, 110 00 Praha, Česká Republika

Datum & tijd: 

zaterdag, 8 april, 2017 - 15:30

Categorie: 

  • actie/protest/camp

Hnutí 269 stojí na třech základních stavebních kamenech, které jsou spolu velmi úzce propojené. Jsou jimi ANTISPECIESISMUS, VEGANSTVÍ a ABOLICIONISMUS.

categories: 

  • actie/protest/camp