La Verduleria

La Verduleria

Short url: 

https://squ.at/r/2tnf

La història de la Verduleria comença al setembre de 2016 quan un grup de persones comencem a reunir-nos periòdicament amb l’objectiu d’obrir un nou espai a la ciutat de Castelló on es pogués desenvolupar l’activitat dels grups i projectes que algunes de nosaltres participàvem, a més de propiciar les condicions perquè sorgiren nous projectes com a resultat de les sinergies entre nosaltres i totes aquelles persones que es volgueren sumar. Des d’un primer vam compartir la idea de que el projecte comú que anàvem a engrescar fora un espai intergeneracional i donara la possibilitat a diferents graus de participació perquè tota aquella persona interessada ho pogués fer.

Durant els següents mesos, vam rumiar com podríem gestionar el nou espai, vam compartit els nostres desitjos i pors i, finalment, vam cercar un local des d’on començar a construir juntes. I així, entre jornades de treball i assemblees van passar els següents amb l’objectiu de començar el nou any de la millor manera, pujant la persiana de la Verduleria.

Després d’aquesta breu història sobre les primeres passes juntes, trobaràs uns punts que hem elaborat per conèixer més detalladament la Verduleria. El primer, a mode d’invitació, reflexa els nostres desitjos i somnis, a la vegada que molts dels valors que compartim i amb els que ens identifiquem. La resta són una descripció dels acords bàsics de consens sobre els tipus de participació, l’estructura i com es gestiona l’espai. Esperem que siga aclaridor i et motive a formar part d’aquesta història.

email: 

La Verduleria
Carrer del Cronista Muntaner nº4, Barri del Crémor
Spanje
There are no upcoming events.