Velkopardubická jatka

zondag, 9 oktober

Velkopardubická jatka

Short url: 

https://squ.at/r/2crs

Protestní akce s cílem ukázat dostihové závody v pravém světle - jako neférový sport a byznys. Na jedné straně stojí člověk, který bere dostihy jako zábavu, na níž může ještě vydělat. Na straně druhé je zvíře, které je pod taktovkou biče nuceno do extrémních skoků.
Nevydařeným závodem riskuje člověk maximálně zkažený den, kůň riskuje svůj vlastní život. Opusťme hloupé tradice. Najděme si jiného koníčka a přestaňme podporovat sporty, které zneužívají zvířata!

Protest se uskuteční 9.10.2016 od 10:00 na příjezdové cestě k dostihovému závodišti Agrofert. V 11:00 je slavnostní zahájení dostihů, přijďte tedy, prosím, včas!

K dispozici budou transparenty a zalaminované fotografie. Pokud nejste z Pardubic, můžete na místo dorazit vlakem ( zastávka Závodiště Pardubice). V případě, že pojedete odjinud, se budeme čekat na hlavním nádraží a společně se tam dopravíme.

Datum & tijd: 

zondag, 9 oktober, 2016 - 10:00

Categorie: 

  • actie/protest/camp

Prijs: 

  • free
Pražská 607, Pardubice
Tsjechië

Hnutí 269 stojí na třech základních stavebních kamenech, které jsou spolu velmi úzce propojené. Jsou jimi ANTISPECIESISMUS, VEGANSTVÍ a ABOLICIONISMUS.

categories: 

  • actie/protest/camp