MIGRA

Domenica, 2 Giugno

MIGRA

Short url: 

https://squ.at/r/75r3

Přijď si 2. 6. do Kampusu Hybernská zahrát novou role play hru MIGRA. Zjistíš, že ve společnosti existuje mnoho hranic, nejen ty patrné na 1. pohled. Vžiješ se do role imigranta*tky. Zjistíš, že nezáleží jen na tobě, ale na tom, odkud jsi, jakou řečí mluvíš, koho potkáš na úřadě.

Zážitková agentura spadající pod Kolektiv 115 vám přináší novou a neotřelou role play hru odehrávající se v kulisách Prahy. Zprostředkujeme vám zážitek podobný tomu, co znáte z proslulé eXistenZ: čeká vás skutečné dobrodružství, skutečná frustrace, skutečná bezmoc, skutečná diskriminace. Skutečný život člověka hledajícího bezpečí a potenciálně i domov v cizí zemi.

MIGRA je hra, v níž zjistíte, že společnost, kterou jsme kolem sebe vybudovali, má mnoho hranic, a to nejen ty, které jsou patrné na první pohled. Vžijete se do role imigranta/tky, jehož/jíž cílem je získat dokumenty potřebné k tomu, aby si mohl/a začít budovat zázemí a následně se pokusit začlenit. Zjistíte, že ve skutečnosti zdaleka nezáleží jen na vás. Záleží na tom, odkud jste, jakou řečí mluvíte, koho potkáte na úřadě a co si vylosujete v kole osudu.

Bojíte se?
Možná se jenom nechcete podívat do zrcadla, které nastavujeme.

Nebojíte se?
Potom spolkněte červenou pilulku a my vás vezmeme na cestu do světa plného bariér, do světa nesmyslných byrokratických předpisů a lidských předsudků. Do Země Nezemě, ve které jsou místo dětí jenom dospělí.

 

Data e Orario: 

Domenica, 2 Giugno, 2019 - da 15:00 a 17:00

Argomenti: 

  • games

Prezzo: 

  • free
Kampus Hybernská
Hybernská 4
110 00 Praha
Repubblica Ceca

Analysis*Action*Emantipation: Radical left group from Prague. Part of antiauthoritarian platform Beyond Europe.

 

categories: 

  • action/protest/camp / discussion/presentation / film