Inactive: Badhuisweg 11

Badhuisweg 11

Short url: 

https://squ.at/r/1el0

Sinds 5 februari 2016 is het Pand op de Badhuisweg 11 te Den Haag gekraakt. Een deel van de voormalige bewoners van Het Gordijn (Zuiderweg 100 te Rijswijk) heeft ondertussen zijn intrek genomen in Scheveningen op de Badhuisweg 11; voorheen was hier de Internationale Organisatie Migratie gevestigd.
Het pand, wat in eigendom is van K.H. Smit Stamrecht BV, wordt al jaren lang structureel verwaarloosd en maakt momenteel een sombere indruk. De eigenaar K.H. Smit Stamrecht BV en de project ontwikkelaar DC Converse , waarvan de heer K.H. Smit CEO is hebben dit pand blijkbaar puur voor speculatie doeleinde in bezit.
De nieuwe bewoners zijn van plan wat meer kleur in zowel de buurt als het pand zelf aan te brengen. Eerst wordt achterstallig onderhoud aangepakt, zoals bijvoorbeeld het leeg pompen van de gigantische kelder waarin nu zo’n 40 cm water staat en natuurlijk de buitenkant aanpakken.
We willen het pand z.s.m. ook op orde brengen om daar o.a. ateliers, literaire avonden, workshops en andere Sociale en Culturele activiteiten die op non profit basis zullen gaan plaatsvinden.

Leegstand en Speculatie dient aangepakt te worden!
Dus Wet of geen Wet, KRAKEN GAAT DOOR!!! [http://nl.squat.net/tag/badhuisweg-11/]

catégories: 

  • action/protest/camp
Badhuisweg 11, Scheveningen
Pays-Bas

Squat: 

Evicted squat