Myšlenku nevyklidíš! benefice na Kliniku

Samedi, 28 Septembre

Myšlenku nevyklidíš! benefice na Kliniku

Short url: 

https://squ.at/r/7de1

MYŠLENKU NEVYKLIDÍŠ! benefice na Kliniku
► ADACTA - crust hardcore SK
► Gattaca Punk - crust hardcore
► Choir Boys - neurotic post hardcore GER
► Kronstadt - black metal / hardcore
► Hnus Umírající - black metal / hardcore
► Nuummite - post black metal
► Nicota - emo hardcore
► benefiční burgery od Food Not Bombs

Na začátku letošního roku bylo Autonomní sociální centrum Klinika po čtyrech letech existence násilně vyklizeno a squateři byli potrestání "exemplární" pokutou 1 300 000 Kč, kterou pak soud snížil na 900 000 Kč + další tisíce je třeba platit za soudní výlohy... Proslýchá se, že se chystá další žaloba pro nezákonné obohacování. Koncertem chceme dát jasně najevo, že myšlenku nelze vyklidit a solidaritu nelze trestat ani kriminalizovat! V celé republice jsou tisíce prázdných domů a stále zde lidé žijí bez domovů a v zimě umrzají na ulici. Klinika byla pokusem tuto smrtelnou logiku zvrátit a do chátrající budovy vdechnout život!

Vstupné na koncert je benefiční se základem 150 Kč a dál až k 500 Kč. Je na tobě, kolik na Kliniku hodíš. Pokud zrovna nemáš dost peněz na vstupné, ale myšlenka akce je ti blízká, tak přijď taky a určitě se dohodneme. Děkujeme všem kapelám, že se vzdávají nároků na honoráře ve prospěch Kliniky.

Koncert pro proběhne v Bike_Jesus, který se ze Žižkova přesunul na Štvanici do spodního patra Fuchs2. Děkujeme moc crew z Ježíše, že akce může být zrovna u nich! Do klubu se dostaneš pěšky za 4 minuty z Florence/Těšnova nebo z Vltavký a nebo přímo tramvají 14 na "Štvanici".

all ages
no racism
no sexism
no homofobia
no macho bullshit

Večer RAW6tem

Date & heure: 

Samedi, 28 Septembre, 2019 - 18:00

Catégorie: 

  • musique
  • fête

Prix: 

  • 3-5 €
Bike Kitchen Prague
Ostrov Štvanice
République tchèque

Klinika was evicted in January 2019

catégories: 

  • action/manifestation/camp / conseils/aide / librairie/bibliothèque/infokiosque / cours/ateliers / discussion/présentation / exposition / film / repas / magasin gratuit / rencontre / musique / théâtre / travaux / DIY