[Teatre CAET] El chico de la última fila

Samedi, 23 Mars

[Teatre CAET] El chico de la última fila

Short url: 

https://squ.at/r/6xnd

Andrés Lima dirigeix aquesta obra escrita per Juan Mayorga, un dels dramaturgs més prestigiosos de l’estat, i que ja va inspirar al cineasta Françoise Ozon per la pel·lícula Dans la maison. 
El repartiment està format per Sergi López, Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta, Guillem Barbosa i Arnau Comas.

Sinopsi de ‘El chico de la última fila’
Un professor de literatura d’un institut es desespera corregint les redaccions dels seus alumnes fins que arriba a la d’aquell noi silenciós que sempre seu a l’última fila. L’impuls i l’afilada capacitat d’observació que transmet el text li despertaran contradiccions, somnis i velles frustracions. Des d’aquest moment, entre l’alumne prodigi i el seu professor sorgirà un vincle tan intens com perillós. Una estranya relació que acabarà en una espiral perversa de fascinació, erotisme i expectatives irrefrenables.
En paraules de Juan Mayorga: “El chico de la última fila es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre el placer de asomarse a las vidas ajenas y sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”
 

Date & heure: 

Samedi, 23 Mars, 2019 - 20:00 - 22:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.