Cooperativa consum agro-eco Verduretes

Jeudi, 12 Septembre

Cooperativa consum agro-eco Verduretes

Short url: 

https://squ.at/r/6nel

La cooperativa es va formar l’any 2006 i estava ubicada al local del centre La Quimera a Gràcia. Un cop La Quimera es va veure obligada a tancar, ens vam traslladar al local de l’Ateneu Rosa de Foc, on compartim espai amb la cooperativa La Tòfona. El nom de Verduretes es deu a que bàsicament comercialitzem amb fruites i verdures, tenim molt poc producte en stock. Tanmateix, a través del nostre principal proveïdor, la cooperativa agroecològica La Kosturika (http://lakosturika.cat) també accedim a una oferta d’altres productes com conserves, bolets, ous, etc., del mateix projecte o bé d’altres pagesos i pageses de La Xarxeta. També comptem amb altres proveïdors que ens serveixen, per exemple, proteïna vegetal (seità, tofu) o sabons naturals.
Verduretes formem part de Cooperatives amb Gràcia, un espai de coordinació de les cooperatives gracienques amb l’objectiu de muntar activitats per a conèixer millor les propostes agroecològiques que hi ha al barri (cooperatives, hort comunitari) i plantejar vies per a difondre l’agroecologia i el consum crític al territori.

Actualment som 8 cistelles o unitats de consum que ens repartim les tasques lligades a la cooperativa. La nostra finalitat és repartir-nos les hortalisses que ens porta cada setmana directament La Kosturika i fomentar la transformació social per mitjà de la sensibilització entorn la importància ètica de les nostres decisions alimentàries.

Date & heure: 

Jeudi, 12 Septembre, 2019 - 18:30 - 22:00

Catégorie: 

  • repas
  • rencontre

Sujets: 

  • Cooperativa

e-mail: 

Ateneu Rosa de Foc
Carrer del Robí, 5 - Gràcia
08012 Barcelona
Catalonia

Directions: 

Metro L3 Fontana

L’Ateneu Rosa de Foc és espai i un grup d’afinitat que des del 2002 pretén “fer barri des de l’acció i el pensament crític”.

catégories: 

  • conseils/aide / bar/café / cours/ateliers / discussion/présentation / repas / rencontre / travaux / DIY

horaires d'ouverture: 

Dilluns, 20-22h Assaig del Cor Desacord
Dimarts de 18h a 21h: Freno-pático, taller de autorreparación de bicicletas
Dimecres, 18h30-22h Cooperativa consum agro-eco l'Aixada + La Tòfona
Dijous, 18h30-22h Cooperativa consum agro-eco La Fresca
Dijous de 18h a 21h: Las Palometas, taller no mixte de autorreparación de bicicletas