Stockholms Anarkistiska Bokmässan 2022

Lauantai, 4 kesäkuu - Sunnuntai, 5 kesäkuu

Tukholman anarkistiset kirjamessut 2022

Short url: 

https://squ.at/r/8o3h

Vänner, kamrater, medbrottslingar och medkonspiratörer,

Stockholms Anarkistiska Bokmässa är tillbaka och du är inbjuden att delta! Det har varit ett par svåra år, men nu är det dags att komma fram ur våra vinter-iden och träffas irl för att planera, lära oss och skapa trubbel för den dåliga sortens makt.

Stockholms Anarkistiska Bokmässa är ett forum som möjliggör utveckling och spridning av idéer från olika delar av den anarkistiska rörelsen. Vi vill att människor ska mötas och skapa social förhållanden som bygger en värld fri från alla former av förtryck. Som vanligt, kör vi på den första helgen i Juni (den 4:e och 5:e Juni 2022). Bokmässan kommer hållas på den frihetligt socialistiska lokalen Cyklopen i södra stockholm. Det kommer bli workshops, föreläsningar, möten, assemblies och såklart böcker och den finaste anarko-merch som kan hittas i norra Europa.

För mer info mejla oss gärna! Vår hemsida www.anarchistbookfair.se kommer löpande uppdateras fram till evenemanget! Vi hoppas att vi ses snart!

Date & Time: 

Lauantai, 4 kesäkuu, 2022 (Koko päivä) - Sunnuntai, 5 kesäkuu, 2022 (Koko päivä)

Is this a callout or mobilisation?: 

  • international callout

Category: 

  • book shop/info shop/library
  • course/workshop
  • discussion/presentation
Kulturhuset Cyklopen
Magelungsvägen 170. Högdalen
124 59 Stockholm
Ruotsi

Stockholm Anarchist Bookfair is every year in June since 2017. Join us for a day of workshops, discussions, presentations, and, of course, books!

categories: 

  • book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / meeting