Jorandes anti Mobile World Congress- AntiMWC2017

Larunbata, 25 Otsaila

Jorandes anti Mobile World Congress- AntiMWC2017

Short url: 

https://squ.at/r/2vhn

Divendres 24 de febrer: 18:00 desmuntant el MWC, 19:45 tecnologització de les fronteres, 19:45 taller d’autodefensa digital, 21:30 sopar.

Dissabte 25: 12:00 Noves tecnologies associades a la repressió, 13:30 Contaminació electromagnètica, 14:30 dinar. 16:00 taller desanonimització de Twiter, 18:00 fonts d’informació oberta, 19:45 smartphones i xarxes socials, 21:30 sopar.

Tot a Can Batlló(Constitució 19, Sants).
Més info: antimwc.alscarrers.org hi havia una vegada dues Barcelones...

Una intentava ser maca de cara als que venien a veure-la. Havia de fingir allò que no era per guanyar-se els calerons dels visitants. Cada any els governants la cuidaven amb molta cura. Però aquesta era només una part de Barcelona, era la part que els interessava ensenyar. Aquesta part de la ciutat la tenien en una vitrina per a que no hi entrés res. Estava dissecada com una mòmia, controlada pel diner i l'ajuntament; no tenia la vida social pròpia d'un barri. Era la Marca Barcelona, la mercaderia-ciutat, un producte més per l’àvid turista consumidor d’experiències, Barcelona, posa't guapa! I Barcelona forçava un gest per treure la seva millor cara en una sort d'etern selfie.

Tota aquesta Barcelona era la que havien de comprar, per exemple, els congressistes del Mobile World Congress.Però existia una altra Barcelona. La Barcelona real, que no duia maquillatge i estava embrutida per la precarietat dels treballs, per la joventut a l'atur o en treballs de merda, per uns barris colonitzats pel turisme, usurpats de la seva identitat, amb uns lloguers cada cop més alts.

prou ja de mentides.

Amb el turisme no hi guanyem tots, amb el Mobile World Congress no hi guanyem tots. No ens enganyeu, no ens vulgueu posar unes ulleres de realitat virtual per evadir-nos de tot això que ens rodeja. Els que aquí guanyen són els que controlen els mitjans d’informació per dir-nos que guanyem tots.Per què, qui hi guanya, realment? Qui treu benefici del Mobile? Ha millorat la nostra situació des que el congrés es fa a la ciutat? Barcelona ciutat-aparador s'agenolla davant el capital de les multinacionals de la telefonia. No importa elcolor del consistori.

Hotels i restaurants de luxe que mai trepitjarem, limusines, carrils reservats, franctiradors als balcons, militarització al voltant de la fira (3000 agents!!!) exempcions fiscals pels congressistes (transports gratuïts entre altres), sopars de gala (amb els nostres impostos), 15 milions de diners públics que van al Mobile...
Apartheid: Hi ha ciutadans de primera i ciutadans de segona.
Diguem no al Mobile World Congress i a la Marca Barcelona!
Diguem no al congrés que ens vol monitoritzats electrònicament!
Diguem no a la Barcelona que només ens vol com a figurants passives mentre ella fa negocis!
Barcelona serà el que decideixin les barcelonines!

som-hi!

Data & Ordua: 

Larunbata, 25 Otsaila, 2017 (Egun osoa testuinguruan: datetime)

kategoria: 

  • action/protest/camp
  • ikastaro/lantegia
  • eztabaida/aurkezpena
  • erakusketa
  • filma
  • bilera
Can Batlló
Carrer de la Constitució, 19
08014 Barcelona
Catalonia

La Plataforma Can Batlló és pel barri la formem des de l’any 2009 ciutadanes i ciutadans de tota edat vinculats als barris de La Bordeta, als quals s’han afegit de Sants, Badal, Hostafrancs i Font de la Guatlla.

kategoriak: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / taberna/kafetegia / book shop/info shop/library / children's activity / ikastaro/lantegia / eztabaida/aurkezpena / erakusketa / filma / jatekoa / doako denda/merkatua / bilera / musika/kontzertua / lan-espazioa/diy

irekitze-ordutegia: 

Diluns, dimarts, dijous, 17-19h30, Centre de Documentació