Kafeta

Jueves, 16 Diciembre

Kafeta

Short url: 

https://squ.at/r/8918

Les Kafetes del Centre Social Okupat i Anarquista l’Horta

El centre social no és un bar. Les persones que hi treballem per dur endavant les kafetes no som cambreres, ho fem per gust i per compromís, sense cobrar, i els diners són per fer possible l’autogestió del centre social, llavors: col·labora amb la neteja del centre social i la cuina o almenys renta tot el que embrutes, gots i plats inclosos!

Això val per a tots els esdeveniments que fem al CSOA L’Horta, inclosos aquells organitzats per altres col·lectius, en aquestos casos es especificarà el projecte o la causa a la qual es destinen els beneficis.

Les begudes alcohòliques

Al centre social les begudes alcoholiques que venem són de producció artesanal i per fermentació (cervesa, vi, mistela…). Des de fa uns mesos que hem deixat de vendre birra comercial i vi industrial, i ara ho comprem a productors xicotets i sense llicència. Així doncs donem aquest pas qualitatiu que per a nosaltres és prou important, deixar de col·laborar amb el pagament d’impostos i augmentar la qualitat de la beguda que oferim al centre, 100% lliure de tòxics i de taxes. Els nostres paladars ho agrairan.

El fet de no vendre begudes destil·lades entra dins de la qüestió de que no volem autogestionar el centre social amb l’oci frenètic i autodestructiu al que de vegades ens aboca la frustració i l’alienació d’una vida igualment frenètica i autodestructiva.

La voluntat

Des de que vàrem començar mai hem ficat preus fixes a les coses. Volem que siga la voluntat de la gent el que tire endavant el projecte, i no el seu nivell de consum. Però ara amb el canvi a begudes d’una major qualitat i d’un preu més elevat, hem decidit cobrar el preu de cost més la voluntat (només a les begudes alcohòliques). Tot i que en el preu de cost no incloguem el transport, que corre pel nostre compte. El sopar i els sucs continúen cobrant-se a la voluntat i per l’aigua, com sempre, no cal que pagueu res.

El veganisme

El veganisme consisteix en deixar de consumir o utilizar productes d’origen animal. És a dir, no fomentar de cap manera la mercantilització i el maltractament dels animals no humans. Totes les activitats que organitzem al centre social són veganes, així com els menjars que es cuinen al CSOA.

Fecha y hora: 

Jueves, 16 Diciembre, 2021 - 19:00

Categoría: 

  • comida

correo electrónico: 

CSOA l'Horta
Camino de Farinós, Benimaclet
46022 Valencia
España

Squat: 

Presently squatted

Centre Social Okupat i Anarquista L'Horta - L'any 2012 vàrem decidir reapropiar-nos d'una parcel·la pagessa engolida per l'expansió urbana i després abandonada, per crear un espai d'autonomia i de resistència.

categorías: 

  • acción/protesta/acampada / bar/café / librería/ventanilla de información/biblioteca / curso/taller / debate/presentación / exposición / cine / comida / reunión / música / fiesta / teatro / espacio de trabajo/bricolaje

horario de apertura: 

Dimarts, 18:30, Taller de Boxa
Dimarts, 19:00, Taller de Patisseria vegana
Dimecres, 17:00-19:00, Les Postisses, grup de danses populars
Dimecres, 19:00, Assemblea de propostes
Dijous, 19:00, Kafeta
Divendres, 09:00, Taller de Ioga
Divendres 19:00, Taller de Guitarra
Diumenge, 19:00, Assemblea d'Arada

2n i 4t divendres de cada mes de 17:00 a 19:00, Biblioteca Anarquista de l’Horta bah@riseup.net
2n i 4t divendres de cada mes de 19:00 a 21:00, Grup de Lectura

Taller de Bicis bicishorta@riseup.net
Horts Urbans horta.hortels@lists.riseup.net