Anarchistický festival knihy 2021

Domingo, 20 Junio

8th Prague Anarchist Bookfair

Short url: 

https://squ.at/r/78m1

 Letošní bookfair se ruší. Uvidíme se v květnu 2021
Vzhledem k nepříznivě se vyvíjející pandemii COVID 19 nám nepřijde odpovědné a smysluplné dělat knižní festival, byť v osekané podobě. Bez ohledu na to, s jakými omezeními přijde vláda, jsme se tak rozhodli letošní bookfair zrušit. Uvidíme se v květnu 2021.


To však neznamená, že bychom zaháleli. Čtyři bedny knih z Active Distribution sice nebudou k dostání na bookfairu, ale budete se mít možnost pro ně stavit v družstevním obchůdku Roleta 39 na pražském Žižkově. Pro mimopražské připravuje Roleta 39 také e-shop. V Roletě je a bude k dostání také celá řada zinů a knížek od nakladatelů, kteří by byli na bookfairu. Neklid i Anarchistická federace připravují řadu knih, o kterých vám také na našich sociálních sítích dáme vědět. Tak nás sledujte, kupujte si knížky, protože tím podpoříte radikální nakladatele, družstvo nebo i naší distribuci. A ČTĚTE. „Lockdownu“ můžeme využít k tomu, že se vyzbrojíme politickou imaginací, kterou budeme potřebovat v dalším kolektivním úsilí o sociální změny.

Fecha y hora: 

Domingo, 20 Junio, 2021 (Todo el día)

Categoría: 

  • librería/ventanilla de información/biblioteca
  • comida
  • tienda gratis

Temas: 

  • Bookfair

Precio: 

  • gratis
  • donaciones

correo electrónico: 

Cross Club
Plynární 23
17000 Prague
República Checa

Ruta e indicaciones: 

Metro C "Nádraží Holešovice".

Salé was an anarchist infocentrum in Prague, Czech Republic. We offered a space for anti-authoritarian collectives and individuals.

Now we do events at other nice places around.

categorías: 

  • asesoramiento/asistencia/horario de oficina / bar/café / librería/ventanilla de información/biblioteca / curso/taller / debate/presentación / exposición / cine / comida / tienda gratis / reunión / espacio de trabajo/bricolaje

horario de apertura: 

Check on website
 

Klinika was evicted in January 2019

categorías: 

  • acción/protesta/acampada / asesoramiento/asistencia/horario de oficina / librería/ventanilla de información/biblioteca / curso/taller / debate/presentación / exposición / cine / comida / tienda gratis / reunión / música / teatro / espacio de trabajo/bricolaje

Como en años anteriores, la feria del libro anarquista contará con la participación de editores y distribuidores de literatura anarquista checa y extranjera.

categorías: 

  • librería/ventanilla de información/biblioteca / debate/presentación