Ateneu Popular de Sarrià

Ateneu Popular de Sarrià

Short url: 

https://squ.at/r/6c5z

Espai okupat i autogestionat pel jovent de Sarrià,. Espai okupat i autogestionats pel jovent de Sarrià. Per l'empoderament, l'autoorganització i la transformació social!

L’Ateneu Popular de Sarrià som un projecte amb l’objectiu de servir a les perones i col·lectius del barri. Neixem com a lloc de trobada de col·lectius i persones joves amb ganes de transformar el barri de Sarrià des del ferm compromís feminista, anticapitalista i antifeixista. La majoria de les joves que en formem part venim d’una llarga tradició de lluita i compromís amb les nostres arrels, i volem ser un punt de trobada de tots el jovent associat o no amb ganes de construir un barri diferent al que ens han venut sempre. Front la seva especulació, front la manca d’espais autogestionats, front la seva inacció: nosaltres prenem la iniciativa i alliberem espais per a l’autogestió.

En els últims anys ens hem trobat okupant les casetes d’Hort de la Vila 29, espai que hem estat reformant i fent-hi petites obres degut a l’abandonament sofert per deixadesa de l’Ajuntament de Barcelona i la immobiliària la Llave de Oro. Recentment l’espai va ser atacat per grups feixistes i neonazis, fet que fa que ens trobem en altres espais. Però cap d’aquests atacs en fa renunciar a continuar la tasca feta fins ara, i esperem properament poder reobrir amb normalitat  el  més aviat possible i a ple rendiment i perquè col·lectius, moviments i joves individuals.

Pels espais alliberats, pel jovent autogestionari, construïm un espai entre totes!

horario de apertura: 

dijous a les 19h, Xarxa d’Aliments de Sarrià
diumenge a les 18h, Assemblea Ateneu

categorías: 

  • action/protest/camp
  • discussion/presentation
  • food
  • meeting

correo electrónico: 

Ateneu Sarrià
Carrer de l'Hort de la Vila 19, Sarrià
Catalonia

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.