CSA Can Sanpere

CSA Can Sanpere

Short url: 

https://squ.at/r/62w

Qualsevol col·lectiu, plataforma, entitat, associació o grup de persones pot sol·licitar d’un espai a Can Sanpere per tal de realitzar la seva activitat.

Per a sol·licitar un espai, podeu escriure un correu al Centre Social o presentar el vostre projecte personalment els dilluns a les 18:30h, abans de l’assemblea. Tingueu en compte, però, que l’assemblea se celebra a les 19h i ha de seguir l’ordre del dia, per el que es demana puntualitat.

Restem oberts a realitzar quaslevol tipus d’activitat (negociable amb l’assemblea) sempre i quan respectin els criteris del Centre Social. En qualsevol cas, l’Assemblea es reserva el dret d’aprovar o denegar una activitat segons el seu propi criteri col·lectiu.

Les dates per a les activitats, s’acordaràn de forma conjunta entre els organitzadors de l’activitat i l’Assemblea segons la disponibilitat dels espais i les dates.

Critèris del Centre Social Autogestionat Can Sanpere

1. Cap partit polític, plataforma política, organització sindical, organització religiosa o qualsevol mena d’entitat jurídica vinculada orgànicament amb ells no podrà establir la seva seu al C.S.A. Can Sanpere, no podrà sol·licitar un determinat espai per fer-ne ús de forma permanent i tampoc es podrà manifestar com a integrant del projecte C.S.A. Can Sanpere

2. Al C.S.A. Can Sanpere no hi tindrà cabuda cap activitat ni actitud que enalteixi la xenofòbia, el racisme, el feixisme o el nazisme, que no respecti els drets humans, la lliure orientació sexual o la igualtat de gènere, la llibertat religiosa o que vagi en contra de la solidaritat entre els pobles.

3. Les activitats NO poden tenir caire lucratiu per als individus o privat. No s’aprovaran activitats que generin un benefici lucratiu a les persones individuals, sinó només als col·lectius o les causes.

opening times: 

Cada dilluns a partir de les 18:00, podeu passar per a deixar les vostres propostes. Igualment, sou tots convidats a assistir a l’assemblea del CSA els dilluns de 19h a 21h.

L’Armari Solidari obre les seves portes, cada dimarts de 17.30h a 19h

categories: 

  • action/protest/camp
  • children's activity
  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • meeting

email: 

CSA Can Sanpere
Carrer Sant Cristòfol, 41‎
Catalonia

Directions: 

RENFE: R1 – Premià de mar (5 minuts)

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.