Ateneu Popular de Vallcarca

Ateneu Popular de Vallcarca

Short url: 

https://squ.at/r/3p4

Des de 1996, l’Ateneu Resistència Roja es va rebatejar com a Ateneu Popular de Vallcarca. Des d’aleshores, l’APV ha estat un espai cultural per la ciutat de Barcelona i un espai d’importància dins el petit món associatiu del barri de Vallcarca. Avui dia, l’APV és una entitat cultural i associativa amb més d’un centenar de socis i sòcies. L’Ateneu funciona sobre les bases de l’autoorganització, l’assemblearisme i l’autogestió. Aquest és l’eix en les interrelacions de les persones i les activitats que s’hi duen a terme. (per més informació descarregueu el dossier del 2009 a l’apartat de Documents)

L’Ateneu no és un negoci. No hi ha ni beneficis, ni dividends, ni pagaments entre els socis i sòcies de l’entitat. Qualsevol possible excedent derivat de l’activitat de l’associació es reinverteix en el projecte col·lectiu.

Desde 1997, diferents col·lectius han col·laborat estretament amb l’Ateneu: grups musicals de tots els estils, estudis de grabació, cooperatives agroecològiques, grups de consum, etc… un centre social que ha servit per dinamitzar el barri de Vallcarca, oferir activitats alternatives a la lògica “de mercat”, promoure un centre d’interrelacions cooperatiu, i obrir un espai per a la gent del barri.

Participa-hi!

opening times: 

Dilluns: 21h, Assemblea
Dimecres: 21h30, Cooperativa, ecològica Valldures

categories: 

  • bar/cafe
  • discussion/presentation
  • food
  • meeting
  • music/concert

email: 

Ateneu Popular de Vallcarca
Avinguda de Vallcarca, nº 91, baixos.
08023 Barcelona
Catalonia
There are no upcoming events.