CSA Can Vies

CSA Can Vies

https://squ.at/r/3ou

Can Vies és un Centre Social Autogestionat del barri de Sants. És un espai que porta més de tretze anys construint un projecte col•lectiu sense subvencions i sense tuteles, demostrant que és possible l’autorganització i creació d’alternatives reals.

És un indret de difusió i trobada de diferents col•lectius polítics i socials d’arreu. Ha estat un punt d’encontre per refer el fil entre diferents generacions d’activistes, teixint pràctiques i relacions comunes. Can Vies ha estat una escola de participació política assambleària, social i cultural per a centenars de persones, dinamitzant el teixit associatiu del barri.

Al CSA l’ òrgan de màxima sobirania és l’assamblea. Funcionem per consens, d’una manera horitzontal, és a dir no jeràrquica, no tenim caps ni representants i funcionem per responsabilitat col•lectiva.

Participem de l’Assamblea de barri de Sants (ABS), que és l’assamblea que coordina i fa confluir els moviments polítics i socials del barri i formem part de diverses campanyes: antiespeculatives, a favor dels drets de les persones migrades, a favor dels drets de les treballadores, antirrepressives, contra la destrucció del territori etc.

Doncs ja ho sabeu; ens podeu trobar quan vulgueu al carrer Jocs Florals, 40-42 de Sants (metro L5 Plaça de Sants o L1 Plaça de Sants/Mercat Nou), o contactar amb nosaltres a través de canvies(at)gmail.com

opening times: 

Diluns i dimecres, 18-20, Taller d'arts marcials
Dimarts, 18-20h, grupo de costura
Dimecres, 20h, Assemblea Jóvens de les Terres de l'Ebre
Dijous i divendres, 18-22h, Kafeta + Botiga gratis

categories: 

  • advice/help/office hours
  • bar/cafe
  • book shop/info shop/library
  • course/workshop
  • discussion/presentation

email: 

Can Vies
Carrer dels Jocs Florals, 42 - Vila de Sants
08014 Barcelona
Catalonia

Directions: 

metro L1, L5: Plaça de Sants

Squat: 

Presently squatted

Upcoming events

Monday, 11 December

Tuesday, 12 December

Wednesday, 13 December

Thursday, 14 December