CSO L'Astilla

CSO L'Astilla

Short url: 

https://squ.at/r/3ot

1 de desembre 2022 - Després de tretze anys d’activitats, el CSO L’Astilla de l’Hospitalet ha estat desallotjat durant aquest matí.

Portem més de quatre anys construïnt el CSO L’Astilla; el que va ser una fàbrica abandonada ara és un projecte amb cap i peus. La magnífica gestió de l’ajuntament ha mancat L’Hospitalet d’espais per cobrir les necessitats socials i culturals, cosa que ens ha portat a assumir una gran quantitat d’activitats pròpies d’altres espais menys polititzats, com els assajos d’un grup de tabal, d’un grup de batukada, d’un grup de música marroquina i de dos grups de ball tradicional Bolivià, d’un grup de teatre i d’un grup de ball llatino-americà, la gravació de varis curts i un videoclip, espai per un local d’assaig per a grups, espai per un grup de rol… tot això sumat als ja existents tallers: taller de bicis, Kun Fú, Boxa, Judo, flamenc, serigrafia, art, skatepark, cinema…

Seguim sent un centre social actiu en que s’han dut a terme altres activitats com cicles de xerrades, exposicions d’art, debats, projeccions, concerts, cine-fòrums, mercadillo punk, sopadors, etc. Hem donat cabuda a col·lectius que porten a terme lluites anti-repressives, anti-carcelàries, llibertàries, anti-capitalistes, anti-desarollistes.

Amb el temps hem decidit reduir l’espai que ocupen els concerts en la quotidianitat del centre social, donant peu alhora a enfocar el nostre projecte a un fi molt més polític i social.

Davant de tot aquest panorama seguim sent una estella clavada enmig d’aquesta ciutat fosca i llunyana, enfrontant-nos a la maquinària del poder, donant sortida a una alternativa real, un espai lliure on poder realitzar-nos en el dia a dia i on donar cabuda a les necessitats de la gent del barri. Lluny de les seves lleis de merda, dels seus diners fastigosos, de les seves estúpides jerarquies, del seu control aclaparador i de la seva autoritat, portem quatre anys de lluita construint un una alternativa, quatre anys d’aprenentatge, quatre anys de guerra.

Contra l’Estat, el capital i l’especulació… Construïm l’autogestió!

opening times: 

Dimarts: 17-20h, Taller de bicis
Dimarts: 19h, Serigrafia
Dimarts: 20h, Assemblea
Dimecres: 18h Taller d'art
Dijous: 17-22h Taller de ferros

categories: 

  • advice/help/office hours
  • bar/cafe
  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • exhibition
  • food
  • music/concert

email: 

CSO L'Astilla
Avinguda Vilafranca, 22 - L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
Catalonia

Squat: 

Evicted squat
There are no upcoming events.