fablab open inloop

Tuesday, 19 March

fablab open inloop

Short url: 

https://squ.at/r/9vwf

FabLab Amersfoort is een open werkplaats met digitaal gereedschap. Je bent van harte welkom om onze machines te gebruiken voor je eigen projecten. We hebben onder meer lasersnijders, 3D printers, een stickersnijder en een frees. Er zijn altijd begeleiders aanwezig die je op weg kunnen helpen maar het echte werk moet je zelf doen.

Elke week kun je tijdens de open inloop uren bij ons terecht. Als je gebruik wilt maken van één of meerdere machines betaal je bij binnenkomst 50 euro contant. Dat bedrag kun je weer terugverdienen door diezelfde dag nog op je eigen manier een bijdrage te leveren aan het lab. Dat kan bijvoorbeeld door financieel bij te dragen, dat gebruiken we dan om de huur van het pand te betalen, de kachel te stoken en onderhoud aan de machines te verrichten. Maar omdat we willen dat het Fablab toegankelijk is en door zijn bezoekers gedragen wordt kun je ook bijdragen door bijvoorbeeld je kennis te delen door het schrijven, vertalen of verbeteren van een handleiding of het delen van je ontwerp op zo’n manier dat mensen na jou er wat aan hebben.

Date & Time: 

Tuesday, 19 March, 2024 - 19:00 to 22:00

Category: 

  • work space/diy

Topics: 

  • fablab

Price: 

  • by donation
  • more than 5 €
- reken op 20 maar hangt af van de situatie, andere donaties zijn ook mogelijk
deWAR
heiligenbergerweg 34
3816 AK Amersfoort
Netherlands

Directions: 

langs het fietspad, ingang aan de achterkant

De WAR is een veelzijdige broedplaats voor kunst, wetenschap en innovatie in Amersfoort. In gemeenschappelijke werkplaatsen, ateliers, kantoor- en publieksruimtes werken mensen aan onderzoek, kunst, techniek en duurzaamheid.

categories: 

  • advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / meeting / music/concert / theater / work space/diy