Kurzy kresby

Tuesday, 13 October

Kurzy kresby

Short url: 

https://squ.at/r/v3g

Od října bychom na Klinice rádi rozjeli kurzy kresby. Kurz by probíhal bezplatně, na jeho fungování by se mohl podílet kdokoliv z účastníků. Šlo by vlastně o takové spojení lidí, co se zajímají o stejnou věc. Nejde o to, kdo je s kresbou / malbou na jaké úrovni, ale spíš o vzájemné obohacování se, pomáhání si být lepší a komentování prací ostatních. Kurzy by probíhaly bud jako figurální kresba nebo ve formě toho, že by každý přinesl své práce a navzájem bychom si je komentovali a radili si, co zlepšít.
Zatím jako nejlepší termín vychází úterý od 18h, ale určitě to je na vzájemné domluvě. Kurz je určen pro každého, kdo má zájem se něco nového naučit, nehledě na předchozí zkušenosti a věk.
Proto 13. řijna od 18h proběhne setkání všech, kteří by měli zájem se do kurzů zapojit. Podle počtu lidí, kteří dorazí, se pokusíme naplánovat budoucí podobu kurzů, určíme jejich pravidelný čas atd. Další setkání nám řeknou víc o tom, jaký je zájem a jak vše bude vypadat.

V případě zájmu doražte 13. října na Kliniku, s dotazy pište sem na fb nebo na mail klinika@451.cz.

Date & Time: 

Tuesday, 13 October, 2015 - 18:00
Klinika
Jeseniova 60
Czech Republic

Squat: 

Evicted squat

Klinika was evicted in January 2019

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / (free) shop/market / meeting / music/concert / theater / work space/diy