Festa Solidària a l'Institut-Escola PERE VIVER

Friday, 21 February

Festa Solidària a l'Institut-Escola PERE VIVER

Short url: 

https://squ.at/r/7qeh

Aquest curs 2019-2020 el Pere Viver s’estrena com a institut-escola amb dos grups de 1r d’ESO. I també tornen a tenir dos grups de 1r de Primària.
El Departament d’Educació ens ha tornat la línia de P3 que fa quatre anys ens va tancar com a conseqüència “dubtosa” de la davallada de la natalitat. Per aquests dos motius estem molt contents i ho volem celebrar de la millor manera que podem i sabem fer perquè… AL PERE VIVER SOM SOLIDARIS!!
Ens agradaria molt que poguéssiu venir per fer difusió de la nostra solidaritat i poder compartir-la amb tota la ciutadania.
Hem començat una recollida solidària de productes de neteja, higiene personal, mantes i roba. El termini per poder col·laborar serà fins el divendres 21 de febrer, moment en què vindran a recollir tot el que haurem aportat. I us hem de dir que ja portem unes quantes capses plenes!!
També hem organitzat una recollida d’ulleres i montures que no es fan servir per una fundació que ajuda les families vulnerables. El mateix dia de la festa les recolliran i faran revisions oftalmològiques per a nens i nenes de manera gratuïta.
Tindrem una unitat mòbil del Banc de Sang per totes aquelles persones que vulguin donar sang. Participem un any més a la Xocolatada Solidària per donar els diners recaptats al estudi i tractament contra el càncer infantil. Hi haurà rifa i mercadal solidària amb venda d’objectes, manualitats, tallers per a nens i nenes, pintacares, mandales, contes solidaris i contacontes… entre d’altres coses més!! I tot amb un fi benèfic!!

Date & Time: 

Friday, 21 February, 2020 - 16:00 to 18:30

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.