MANDARINA MARKET

Saturday, 9 November

MANDARINA MARKET

Short url: 

https://squ.at/r/7g5m

Roba i complements de productores locals amb tallers i música en viu!
Espai de venda de roba de KM0, elaborada artesanalment, sense presses i respectuosa. Concerts, música, tallers i roba per mostrar que és possible fer un consum tèxtil diferent al de les grans marques, un més respectuós i més proper. No t’ho perdis!
Des de fa uns anys diferents productors de peces tèxtil de Terrassa i voltants treballen en xarxa, compartint recursos, experiència i “moments“ de venda. Els Mandarina Markets són mercats on coincidir per vendre i donar a conèixer la seva filosofia. Les seves produccions tenen en comú alguns trets:
– Produccions petites, amb peces fetes pràcticament d’una en una.
– Utilització de teixits i materials ecològics o, si més no, recuperats.
– Pràcticament no generen residus.
Intenten fer pedagogia d’una altra manera de consumir, de produir, i també de reciclar. A més de la mostra de les diferents marques hi haurà tallers, música, i actuacions musicals.

Date & Time: 

Saturday, 9 November, 2019 - 11:00 to 19:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.