Funk Explosion! Una nit de cinema blaxploitation i música negra

Friday, 21 June

Funk Explosion! Una nit de cinema blaxploitation i música negra

Short url: 

https://squ.at/r/76ox

ARRIBA LA #FUNKEXPLOSION!
Videodromers, l’estiu està a tocar i hem preparat una festa de cloenda de temporada over the top. Tothom hi està convidat! Serà una nit de cinema blaxploitation i música negra al Soul Pub de Terrassa. Ja podeu marcar a les vostres agendes el 21 de juny!
A les 21.30 h. projectarem la pel·lícula “Foxy Brown” (Jack Hill. 1974), protagonitzada per la incombustible Pam Grier, una de les actrius afroamericanes més icòniques del cinema dels anys 70. A més a més estem parlant d’una dona que va dinamitar els esterotips de les heroïnes del cinema d’acció. La cinta ens explica la història de la Foxy Brown, que ha trobat l’amor en un investigador de la brigada de narcòtics que treballa d’incògnit. Però quan aquest és assassinat per la màfia, Foxy buscarà venjança a ritme de música funk i soul. Una pel·lícula on l’acció més explosiva, el macarrisme més impresentable i els looks impossibles estan garantits. Molt destacable també la seva banda sonora, composada pel músic californià Willie Hutch i editada pel segell discogràfic Motown.
I després d’aquesta ració de cinema serà el moment de fer una copa i ballar amb els dj’s que hem convidat per a l’ocasió. A les 23.00 h. Dj Original Soulboy anirà escalfant la pista de ball amb els seus vinils carregats de bones vibracions. I quan arribi la mitjanit Dj Niko Tronik seleccionarà els hits amb més groove perquè no perdeu el ritme ni per un moment.
#FUNKEXPLOSION. Una Nit de Cinema Blaxploitation i Música Negra al Soul Pub Terrassa. Dv. 21 Juny. 21.30 h. Entrada gratuïta.SouSoul SoulPuarxiu

Date & Time: 

Friday, 21 June, 2019 - 21:30 to 23:30

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.