Comença l'estiu, el musical, de Dàmaris Gelabert

Saturday, 22 June

Comença l'estiu, el musical, de Dàmaris Gelabert

Short url: 

https://squ.at/r/76a7

Un musical refrescant per celebrar l’arribada de l’estiu i gaudir de la música en família. La reconeguda cantant vindrà acompanyada d’una banda de sis músics i dels populars personatges de la seva companyia: la Lola, la  Caterina, la Laia, la Cristina, l’Anila i el David, que tots ells celebraran un primer dia d’estiu molt musical. I és que no serà qualsevol dia, sinó un dia de Festa Major!
L’auditori del Centre Cultural Terrassa serà l’escenari d’aquest musical amb un total de cinc funcions i comptarà amb un ampli repertori de cançons que els petits de casa podran cantar i ballar. Bon dia!, Els dies de la setmana, Qui sóc jo? són alguns dels temes que podrà gaudir el públic tot celebrant l’arribada de l’estiu.
Sinopsi
En David i la seva filla Caterina viuen en una de les cases de la plaça. La cosina de la Caterina,la Lola, sol venir a visitar-la. Just al davant la Laia té la paradeta on ven fruites, verdures ecològiques i gelats artesans. A la plaça també hi solen venir la Cristina i l’Anila que són dues amigues de tota la vida. Però avui no és un dia qualsevol, és un dia especial, un dia de FESTA MAJOR! I per celebrar-ho ens visita una convidada molt especial acompanyada de
l’orquestra dels personatges singulars, que de ben segur farà del dia d’avui un dia memorable en les vides de tots aquests personatges i dels nens i nenes que han vingut a conèixer-los.
Venda d’entrades
Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora
abans de la funció)
Per internet www.fundacioct.cat
Per telèfon al 902 180 677

Date & Time: 

Saturday, 22 June, 2019 - 17:00 to 19:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.