Potluck

Friday, 27 September

Potluck

Short url: 

https://squ.at/r/70dk

Een nieuw concept in ’t Assez! Vanaf april 2019 gaan we elke laatste vrijdag van de maand geen kok zoeken voor de volkskeuken die avond in ’t assez, maar is iederéén kok! Die avond is het geen ‘echte volkskeuken’, maar een potluck! Een fancy woord voor : iedereen maakt thuis wat eten klaar en neemt het gezellig mee naar het assez! Alles sowieso veganistisch en als het kan glutenvrij (tips en tricks kunnen bekomen worden bij de kook-afdeling van ’t assez!).

Waarom doen we dit? Omdat het ons leuk lijkt! En omdat het helemaal te rijmen valt met onze anarchistische principes : iedereen draagt bij, mensen die veel hebben kunnen wat extra meenemen, mensen die weinig hebben kunnen wat minder meenemen. Iedereen kan zijn/haar kookkunsten tonen, iedereen kan leren van elkaar, iedereen proeft van hetgeen wat de andere gemaakt heeft. Nieuwe ingrediënten leren kennen, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe recepten leren kennen, … . Deze avond is pas geslaagd door de participatie van iedereen!

https://acgent.wordpress.com/2019/04/06/potluck/

Date & Time: 

Friday, 27 September, 2019 - 19:00

Category: 

  • food
Assez
Sparrestraat 1a
9000 Gent
Belgium

Het anarchistisch centrum ’t Assez is sinds 1993 een ontmoetingsplaats in Gent voor iedereen die het anarchisme genegen is.

categories: 

  • bar/cafe / book shop/info shop/library / discussion/presentation / film / food / meeting

opening times: 

Woensdag, 18-21u : infotheek
Woensdag, 19u : volkskeuken
Vrijdag, 19-21u : infotheek
Vrijdag 19u : volkskeuken
Zaterdag, 14-17u : infotheek

Het "Anarchist Black Cross" (ABC) is een solidariteitsnetwerk dat zich inzet voor de ondersteuning van (politieke) gevangenen door hen te voorzien van juridische, materiële, financiële en emotionele steun.

categories: 

  • action/protest/camp