Volkskeuken

Friday, 4 October

Volkskeuken

Short url: 

https://squ.at/r/707t

De volkskeuken (“voku”) in ’t Assez vindt elke woensdag en vrijdag plaats. Deze twee dagen zetten vrijwilligers zich in om een lekkere, voedzame en 100% plantaardige (Waarom plantaardig?) maaltijd te voorzien. Etenstijd is om 19u voor een democratische prijs – volgens “vrije bijdrage” met een richtprijs van ergens tussen de drie en zes euro. Je kiest zelf hoeveel je betaalt; je geeft wat je kan en wat je denkt dat een eerlijke prijs is voor het eten dat je eet.
’t Assez is géén goedkoop restaurant. Het is niet de bedoeling dat je enkel komt consumeren. Iedereen wast zijn/haar bord en bestek af, elke dag worden er vrijwilligers gevraagd om de potten en pannen af te wassen en de keuken wat te fatsoeneren. We rekenen op een zeker basisrespect en een basisparticipatie van iedereen die aanwezig is.
Er is zo goed als elke keer een glutenvrij alternatief aanwezig, moest de maaltijd niet volledig glutenvrij zijn.
Wil je graag eens koken in ’t Assez of helpen? Meer info kan je krijgen in ’t Assez zelf of via kookploegac@gmail.com !

Date & Time: 

Friday, 4 October, 2019 - 19:00

Category: 

  • bar/cafe
  • food
Assez
Sparrestraat 1a
9000 Gent
Belgium

Het anarchistisch centrum ’t Assez is sinds 1993 een ontmoetingsplaats in Gent voor iedereen die het anarchisme genegen is.

categories: 

  • bar/cafe / book shop/info shop/library / discussion/presentation / film / food / meeting

opening times: 

Woensdag, 18-21u : infotheek
Woensdag, 19u : volkskeuken
Vrijdag, 19-21u : infotheek
Vrijdag 19u : volkskeuken
Zaterdag, 14-17u : infotheek

Het "Anarchist Black Cross" (ABC) is een solidariteitsnetwerk dat zich inzet voor de ondersteuning van (politieke) gevangenen door hen te voorzien van juridische, materiële, financiële en emotionele steun.

categories: 

  • action/protest/camp