Biblioteca Anarquista de l’Horta

Friday, 25 October

Biblioteca Anarquista de l’Horta

Short url: 

https://squ.at/r/6zpi

La Biblioteca neix de la necessitat de socialitzar els llibres, a grans trets: poder accedir el màxim de gent al màxim de llibres invertint el mínim de diners. Però, no tenim espai per a tots els llibres del món, i sincerament, la major part dels llibres del món no ens interessen gaire; per a literatura generalista tenim biblioteques municipals a cada barri. Nosaltres volem llibres que ens servisquen per autogestionar-nos dia a dia (agricultura, salut, vivenda…), per crear comunitat, extendre el suport mutu, enfortir-nos i generar una cultura de resistència als nostres barris i pobles, per crear noves situacions de ruptura i enfrontament, per recuperar la memòria històrica de la revolta i aprendre dels errors i encerts dels procesos revolucionaris dels que ens sentim hereves, per conèixer els diferents anàlisis d’altres companyes revolucionàries, anàlisis que ens permeten colpejar més fort i defendre-nos dels defensors del Status Quo, així com dels seus falsos crítics.

La BAH pretén per tant esdevindre un punt d’accés a aquest tipus de llibres, que en la seua majoria és material amb l’accés limitat per estar al marge de la publicació i distribució comercial-oficial i la difussió del qual depén de l’esforç voluntari d’una multitut de persones i col·lectius treballant en xarxa per escriure, editar, traduir, distribuir, muntar biblioteques socials, organitzar presentacions, fires del llibre, etc.

Estem catalogant els llibres al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Socials, a on pots cercar qualsevol llibre i averiguar si es troba en alguna biblioteca propera a tu.

bah@riseup.net

http://cataleg.xarxabibliosocials.org/

Date & Time: 

Friday, 25 October, 2019 - 17:00 to 19:00

Category: 

  • book shop/info shop/library

email: 

CSOA l'Horta
Camino de Farinós, Benimaclet
46022 Valencia
Spain

Squat: 

Presently squatted

Centre Social Okupat i Anarquista L'Horta - L'any 2012 vàrem decidir reapropiar-nos d'una parcel·la pagessa engolida per l'expansió urbana i després abandonada, per crear un espai d'autonomia i de resistència.

categories: 

  • action/protest/camp / bar/cafe / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / meeting / music/concert / party / theater / work space/diy

opening times: 

Dilluns, 19:00, Assemblea de propostes
Dimarts, 18:30, Taller de Boxa
Dimarts, 19:00, Taller de Patisseria vegana
Dimecres, 19:00, Taller de Dolçaina
Dijous, 19:00, Kafeta
Divendres, 09:00, Taller de Ioga
Divendres 19:00, Taller de Guitarra
Diumenge, 19:00, Assemblea d'Arada

2n i 4t divendres de cada mes de 17:00 a 19:00, Biblioteca Anarquista de l’Horta bah@riseup.net
2n i 4t divendres de cada mes de 19:00 a 21:00, Grup de Lectura

Taller de Bicis bicishorta@riseup.net
Horts Urbans horta.hortels@lists.riseup.net