Fred Festival als jardins del Parc Audiovisual de Catalunya

Friday, 26 April to Saturday, 27 April

Fred Festival als jardins del Parc Audiovisual de Catalunya

Short url: 

https://squ.at/r/6yvm

A finals d’abril, el divendres 26 i dissabte 27, arriba a Terrassa un festival de nova creació de música de petit format: el Fred Festival. Tindrà lloc als jardins del Parc Audiovisual de Catalunya. De moment, els dos primers artistes confirmats són el cantautor català Nil Moliner i el grup terrassenc Sense Sal.
El nou festival de música de petit format de Terrassa. Una alternativa d’oci i cultura a Catalunya. Concerts a l’aire lliure en un entorn immillorable.
Divertir-te escoltant els teus grups catalans preferits. Cantar les cançons que et fan vibrar sense que hi hagi un demà. Compartir bons moments amb els teus amics, parella o família. Desconnectar de la teva rutina. Conèixer noves persones.
Descobrir nova música per incloure-la a la teva llista de temes preferits. Somriure a totes hores. Abrigar-te de bona música.

Date & Time: 

Friday, 26 April, 2019 - 08:00 to Saturday, 27 April, 2019 - 17:00

Topics: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.