Xerrada teatralitzada i visita al fons modernista

Sunday, 24 March

Xerrada teatralitzada i visita al fons modernista

Short url: 

https://squ.at/r/6xne

Una xerrada per a treure a la llum els principals trets estètics dels teixits i la indumentària modernista d’una manera diferent: entrant a la cambra d’una dona burgesa. Veurem com es vestia capa per capa, amb totes les peces interiors i exteriors, fins els accessoris i detalls que completaven l’aparença final.
Per als qui voleu confeccionar un conjunt per lluir durant la Fira Modernista, us informarem dels recursos que posem al vostre abast per ajudar-vos en el projecte.
Per últim, farem una breu visita guiada al fons modernista on podreu veure peces d’indumentària originals que destil·len tota l’essència d’aquest estil històric.
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: inscripcions@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02. Places limitades. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat/93 731 52 02.

Date & Time: 

Sunday, 24 March, 2019 - 11:00 to 13:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.