Presentació del llibre Vacarisses: un poble amb dues estacions de ferrocarril, d'Eduard Martínez

Thursday, 21 February

Presentació del llibre Vacarisses: un poble amb dues estacions de ferrocarril, d'Eduard Martínez

Short url: 

https://squ.at/r/6rnv

La presentació anirà a càrrec de l’autor
Eduard Martínez Hernández va néixer a Barcelona fa 45 anys però amb pocs anys va anar a viure a Terrassa. Des de fa 14 anys viu a Vacarisses amb la seva família, la Cèlia, la Maria i l’Àngels.
És Animador Sociocultural i des de fa 20 anys treballa com mestre de taller a la secció de Formació Laboral de l’escola L’Heura del Vallès a Terrassa.
És fill i nét d’una família de tradició ferroviària, segurament és la causa de portar tota la vida gaudint de col·leccionar objectes i documents relacionats amb el ferrocarril. Afeccionat a la fotografia de qualsevol cosa que tingui relació amb el món del ferrocarril i la natura. Però sobretot és un gran apassionat del Patrimoni Industrial en general i Ferroviari en particular intentant buscar sempre una basant social d’aquest patrimoni.
És soci i membre de la Junta del Club Ferroviari de Terrassa com a responsable de la vocalia d’activitats. És membre fundador i President de de l’Associació per la Preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders (El Vendrell) a Tarragona.
Col·laborador de la revista “El Terme” de Vacarisses, al Periòdic informatiu “El Brogit” de Castellbell i el Vilar”  i del Butlletí informatiu del Club Ferroviari de Terrassa. Des de fa dos anys escriu articles al seu bloc “Divulgando Historias de Patrimonio Ferroviario”.

Date & Time: 

Thursday, 21 February, 2019 - 19:30

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.