Maitia Trio & Joan Mas a la Nova Jazz Cava

Thursday, 28 February

Maitia Trio & Joan Mas a la Nova Jazz Cava

Short url: 

https://squ.at/r/6q8q

Una de les formacions amb més solera en l’escena del jazz d’“autor” a casa nostra és sens dubte el Maitia de David Mengual, en la qual l’històric contrabaixista abandona l’instrument de quatre cordes per posar-se al davant del piano, en una formació que completen dos grans noms de la música més creativa: Marc Cuevas i Oriol Roca. Nascut ara fa 10 anys, el Maitia Trio es defineix com un trio de “música efímera” i de composicions originals que “es renoven a cada actuació per provocar una complicitat i un so fresc i directe”.
Maitia Trio també és una banda plàstica que acull a músics com ara el saxofonista Joan Mas, deixeble de Llibert Fortuny i Víctor de Diego, entre d’altres, i un dels grans noms de les darreres fornades del jazz nacional.

Date & Time: 

Thursday, 28 February, 2019 - 22:00

Topics: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.