[Terrassa Música Moderna] Ran Ran Ran + Salvatge Cor

Sunday, 24 February

[Terrassa Música Moderna] Ran Ran Ran + Salvatge Cor

Short url: 

https://squ.at/r/6q8l

RAN RAN RAN
“Ran de mar” representa un abans i un després en el so de Ran Ran Ran, cada cop més sofisticat i càlid, per moments preciosista, amb una producció elegant i subtil. Un discurs sonor clarament pop, més lluminós que mai, però que també s’expandeix en els desenvolupaments atmosfèrics dels temes que emmarquen el disc, “Un darrer ball” i la titular “Ran de mar”. Un disc proper i acollidor, marcat per la dicció d’un Ferran Baucells que més que cantar et parla a cau d’orella.
SALVATGE COR
Salvatge Cor fan pop post-Bowie, punkibossanova, bolero postgrunge i post post-it a la gelera. Tantes etiquetes esbojarrades només evidencien el desig de fugir de formes i gèneres tancats, en una època més global que cap altra. Fundada a finals de 2013 per Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), sota el lema «pop de dormitori & paraula viva», completen la formació Gabriel Abrines a la guitarra, Ferran Bellver a la bateria i Leonardo Prieto al baix.
Amb una cama a la poesia impresa i l’altra al carrer, l’ideari i les cançons de Salvatge Cor cerquen el seu què en la immediatesa entre músics i públic, i en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts.
D’ençà la seva creació, Salvatge Cor han rodat per l’arxipèlag balear i també pel Principat. A més a més, el grup ha esdevingut guanyador del Premi Art Jove de Música Contemporània 2016 de les Illes Balears i Premi Joventut del concurs Sona9 2017. Aquest 2018, han publicat el seu primer LP “Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més” (Discmedi, 2018) i han aportat el seu granet d’arena als tributs Illes dins d’un disc i Set tota la vida, dedicats a Tomeu Penya i Mishima, respectivament.

Date & Time: 

Sunday, 24 February, 2019 - 20:00

Topics: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.