Cooperativa consum agro-eco Verduretes

Thursday, 31 October

Cooperativa consum agro-eco Verduretes

Short url: 

https://squ.at/r/6nes

La cooperativa es va formar l’any 2006 i estava ubicada al local del centre La Quimera a Gràcia. Un cop La Quimera es va veure obligada a tancar, ens vam traslladar al local de l’Ateneu Rosa de Foc, on compartim espai amb la cooperativa La Tòfona. El nom de Verduretes es deu a que bàsicament comercialitzem amb fruites i verdures, tenim molt poc producte en stock. Tanmateix, a través del nostre principal proveïdor, la cooperativa agroecològica La Kosturika (http://lakosturika.cat) també accedim a una oferta d’altres productes com conserves, bolets, ous, etc., del mateix projecte o bé d’altres pagesos i pageses de La Xarxeta. També comptem amb altres proveïdors que ens serveixen, per exemple, proteïna vegetal (seità, tofu) o sabons naturals.
Verduretes formem part de Cooperatives amb Gràcia, un espai de coordinació de les cooperatives gracienques amb l’objectiu de muntar activitats per a conèixer millor les propostes agroecològiques que hi ha al barri (cooperatives, hort comunitari) i plantejar vies per a difondre l’agroecologia i el consum crític al territori.

Actualment som 8 cistelles o unitats de consum que ens repartim les tasques lligades a la cooperativa. La nostra finalitat és repartir-nos les hortalisses que ens porta cada setmana directament La Kosturika i fomentar la transformació social per mitjà de la sensibilització entorn la importància ètica de les nostres decisions alimentàries.

Date & Time: 

Thursday, 31 October, 2019 - 18:30 to 22:00

Category: 

  • food
  • meeting

Topics: 

  • Cooperativa

email: 

Ateneu Rosa de Foc
Carrer del Robí, 5 - Gràcia
08012 Barcelona
Catalonia

Directions: 

Metro L3 Fontana

L’Ateneu Rosa de Foc és espai i un grup d’afinitat que des del 2002 pretén “fer barri des de l’acció i el pensament crític”.

categories: 

  • advice/help/office hours / bar/cafe / course/workshop / discussion/presentation / food / meeting / work space/diy

opening times: 

Dilluns, 20-22h Assaig del Cor Desacord
Dilluns, 19h30-21h30 Grup feminismes de pati
Dimarts, 20h30-21h30 Jam de contes, Sessió oberta d'improvisació
Dimecres, 18h30-22h Cooperativa consum agro-eco l'Aixada + La Tòfona
Dijous, 18h30-22h Cooperativa consum agro-eco Verduretes + La Fresca
Dissabtes de 11h a 14h: Freno-pático, taller de autorreparación de bicicletas