Neviditelná vzpoura - čtenářský klub A2

Tuesday, 11 December

Neviditelná vzpoura - čtenářský klub A2

Short url: 

https://squ.at/r/6gfo

K příležitosti vydání A2/25 s tématem Neviditelné vzpoury, které se snaží nasvítit teoretickou produkci anonymního radikálně levicového kolektivu, jenž vystupuje jako Neviditelný výbor, se uskuteční diskuse, jež by měla reflektovat „(ne)důležitost“ těchto levicových teoretiků insurekcionismu pro strategie a taktiky sociálních hnutí. Jaká jsou filosofická a mystická východiska věčně skrytých autorů a jakým způsobem se vyvíjejí jejich esejistické pamflety od vydání jejich diskutované prvotiny Vzpoura přichází? Jak vypadá radikálně levicová kritika radikální levice v podání ambiciózních autorů, kteří se snaží svými knihami oslovit povstalce celého světa a věří tomu, že vytvářejí funkční manuál vzpoury, jež může ústit v revoluci?
Diskutovat budou redaktoři kulturního čtrnáctideníku A2 Lukáš Rychetský a Matěj Metelec a redaktor komentářového deníku Alarm Pavel Šplíchal.

Ňáký Kafé (Na Zámecké 597/11, Praha 4)

 

Date & Time: 

Tuesday, 11 December, 2018 - 18:00

Category: 

  • discussion/presentation

Price: 

  • free
Ňáký Kafé
Na Zámecké 597
Czech Republic

Salé was an anarchist infocentrum in Prague, Czech Republic. We offered a space for anti-authoritarian collectives and individuals.

Now we do events at other nice places around.

categories: 

  • advice/help/office hours / bar/cafe / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / (free) shop/market / meeting / work space/diy

opening times: 

Check on website