Última sessió de Cançons de taverna

Friday, 21 December

Última sessió de Cançons de taverna

Short url: 

https://squ.at/r/6fcl

Les Cançons de Taverna són trobades obertes, divertides i desenfadades. Es tracta de 6 sessions repartides entre els mesos d’octubre a desembre i que complementen l’oferta pedagògica de l’Aula de música tradicional terrassenca, presentada el passat 17 de setembre.
Els músics terrassencs Núria Lozano i Carles Llongueras piloten la coordinació del taller, que sempre es fa els divendres a partir de les 7 de la tarda.
Es tracta d’unes sessions essencialment pràctiques en què es proposa un repertori de cançons tradicionals interpretat improvisadament amb els instruments dels assistents, principalment alumnes i professors de l’Aula de Música Tradicional terrassenca (gralla, tabal, acordió diatònic i violí folk) i del Mòdul Tradicional del Conservatori de Terrassa.
Fins ara, totes les sessions s’havien desenvolupat a l’espai de creació musical El Vapor que la Casa de la Música de Terrassa disposa al Carrer Mare de Déu dels Àngels. Per fer-ho més obert i participatiu les properes sessions es faran a La Coral dels Amics (C/ Pantà, 57) i a la Taverna El Porró (C/ de la Palla, 28). Seran trobades obertes al públic en general, alumnes, músics o persones interessades.
Els organitzadors demanen que els assistents portin qualsevol instrument o estri per picar o fer soroll. També es convida a cantar, ballar o simplement, escoltar.
L’objectiu del taller és el d’interpretar un repertori on tothom, dins les seves possibilitats, hi pugui participar.

Date & Time: 

Friday, 21 December, 2018 - 19:00 to 21:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.