[Centre Cultural] El Ballet de Moscou presenta El llac dels cignes

Saturday, 17 November

[Centre Cultural] El Ballet de Moscou presenta El llac dels cignes

Short url: 

https://squ.at/r/6dro

L’obra més representada de la història de la dansa amb els millors solistes russos que integren la companyia: Cristina Terentiev i Alexei Terentiev
Fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és avui per avui una de las companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació, ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món, Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.
El 1991, la companyia fou elegida pel genial Rudolf Nureyev per a la seva última gira per Europa. El Ballet de Moscou posseeix un extens repertori on destaquen títols com El llac dels cignes, Trencanous, La Bella dorment, Somni d’una nit d’estiu i les seves darreres produccions Carmen, Don Quixot i Romeu i Julieta. L’any 2003 va rebre del seu país el diploma honorífic per l’esforç realitzat per tota la companyia en arribar a les mil representacions.

Date & Time: 

Saturday, 17 November, 2018 - 20:00 to 22:10

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.