Biblioteca Social Contrabando

Wednesday, 19 June

Biblioteca Social Contrabando

Short url: 

https://squ.at/r/6cu6

Al projecte es pretén apropar llibres que, sense estar censurats ni prohibits, s’apropen a un perillós oblit. Llibres que parlen de lluites social, de manifestacións, de teories llibertàries, marxistes, de bruixes i desviats, de contraculturals, de teatre, novel·la, assaig i poesia. Prohibits no, perillossos sí.
Comptem amb un catàleg de més de 300 títols de diverses temàtiques (feminisme, història del barri, novela, anarquisme, urbanisme, poesia, veganisme, revistes, …).  Alhora, ens trobem integrades dins de la Xarxa de Biblioteques Socials.

Date & Time: 

Wednesday, 19 June, 2019 - 18:00 to 20:00

Category: 

  • book shop/info shop/library

email: 

Ateneu Llibertari del Cabanyal
Carrer de la Barraca, nº 57, baix
46022 Valencia
Spain

Biblioteca Social Contrabando, Radio Malva, Grup Anticarcerari Tokata, Grup Anarquista Aürt, menjadors vegans, espai d'assemblees,… construint resistències!

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / meeting / music/concert / radio/tv

opening times: 

Dimecres de 18:00h a 20:00h, Biblioteca Social Contrabando, biblio_contrabando@riseup.net

Tots els primers dimarts de mes a les 20:00h, assemblea Grup Anarquista Aürt.  

Tots els dissabtes últims de mes (en principi previ avís) a les 12:00h.Grup Anticarcerari Tokata, vermuts solidaris Pro-presxs.

Al projecte es pretén apropar llibres que, sense estar censurats ni prohibits, s’apropen a un perillós oblit. Llibres que parlen de lluites social, de manifestacións, de teories llibertàries, marxistes, de bruixes i desviats, de contraculturals, de teatre, novel·la, assaig i poesia.

categories: 

  • book shop/info shop/library

opening times: 

Dimecres de 18:00h a 20:00h, Biblioteca