Tast d'Autores a l'Ateneu Candela

Sunday, 21 October

Tast d'Autores a l'Ateneu Candela

Short url: 

https://squ.at/r/6c83

Poesia amb nom de dona en un sopar temàtic de la mà del xef del Candela, Xavier Perich
El projecte Tast d’autores neix de la curiositat de plantejar-nos la possibilitat de traduir l’art de la poesia mitjançant l’art de la gastronomia. En la seva primera edició, els convidats i les convidades viureu un sopar temàtic amb la presència de les poetes Sònia Moll i Ma. Antònia Massanet, autores de poemes que es convertiran en plats cruixents i gustosos de la mà de Xavier Perich, el xef.
L’espectacle passarà a l’Ateneu Candela de Terrassa, un espai únic per una edició única i irrepetible. Hi haurà música, poesia, llum i dansa. Tota una experiència que té com a objectiu posar al centre de tot l’art en el seu estat més pur.
Les entrades valen 25€ i es poden reservar a través d’aquest formulari: https://goo.gl/forms/LwrlDug8Q3GWQrnG3.
Les persones que feu dietes especials o teniu algun tipus d’al·lèrgia o intolerància, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de tastdautores@gmail.com i us enviarem un document amb aquestes informacions. Gràcies!

Date & Time: 

Sunday, 21 October, 2018 - 20:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.