[Mostra de cinema Cultiva l'estima a Sabadell] Pelo Malo

Saturday, 20 October

[Mostra de cinema Cultiva l'estima a Sabadell] Pelo Malo

Short url: 

https://squ.at/r/6brs

L’última sessió està adreçada a les entitats de lleure i associacions juvenils (amb inscripció prèvia)
A qui s’adreça:
Alumnes d’educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d’adults.
Descripció:
Actua Vallès – Ca l’Enredus, proposa als centres educatius de la ciutat el cicle Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil amb una mirada a la diversitat sexual i de gènere. Aquesta iniciativa forma part del projecte Ca L’Enredus que ha estat seleccionat en el procés participatiu Construint Ciutat – Pressupost 2018. Les sessions escolars es porten a terme al Cinema Imperial, els dies 18 i 19 d’octubre de 2018.
Objectius:
– Apropar la mirada entorn la diversitat sexual i de gènere als infants, adolescents i joves de la ciutat, tot promovent la cultura cinematogràfica com a espai de coneixement, crítica i reflexió.
– Oferir eines al professorat per transversalitzar la mirada entorn la diversitat sexual i de gènere i preveure situacions de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere en els entorns educatius.
Competències bàsiques:
– Competència d’autonomia i d’iniciativa personal
– Competència del coneixement i la interacció amb el món físic
– Competència social i ciutadana

Material didàctic: el dia de la projecció es fa una dinamització, a càrrec de Drac Màgic.

Date & Time: 

Saturday, 20 October, 2018 - 16:00 to 18:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.