Het Groot Ortegisch Feest

Friday 12 October to Saturday 13 October

Het Groot Ortegisch Feest

Short url: 

https://squ.at/r/6aie

De Nijmeegse band Captain Ortega voor de tweede keer een avond en nacht
met rock ‘n roll in haar volle glorie, waarbij de grens tussen concert en dansfeest komt te vervagen. Het mini festival is gevuld met een uiteenlopend
programma. Live-muziek van o.a. The Mule Stompers (Swing/ Country), Fumes
(garage), Ik En Simon (hiphop comedy ) en Captain Ortega (rock ’n roll/ punk)
zelf. De leden van DJ team ‘De Dronken Walvis’ hebben onafhankelijk van elkaar deze zomer het Zwarte Cross en Lowlands publiek al op de knieën weten te krijgen. Met die energie zullen zij zorgen dat tot die in de nacht de voeten van de vloer gaan en de vuisten de lucht in.

Date & Time: 

Friday, 12 October, 2018 - 23:00 to Saturday, 13 October, 2018 - 01:30

Topics: 

  • concert
de Klinker
Van Broeckhuysenstraat 46
De Grote Broek
6511 PK Nijmegen
Netherlands

Politiek café de Klinker is de ontmoetingsruimte van de Grote Broek. Het is een biologisch, veganistisch (vegetarisch) eetcafé, waar vergaderingen, info-avonden en filmvertoningen plaats kunnen vinden en dat daarnaast ruimte biedt aan een anarchistische bibliotheek.

categories: 

  • bar/cafe / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / film / food / meeting / music

opening times: 

Inloop-Lunchcafé

Iedere dinsdag van 11.00 tot 15.00 wordt er in De Klinker een gezellig lunchcafé gerund door mensen met een psychiatrische diagnose. Het café is open voor iedereen en juist ook bedoeld als ontmoetingsplek voor mensen met en zonder diagnose. Er worden heerlijke broodjes gemaakt, en er zijn ook regelmatig discussies en lezingen over o.a. een kritische kijk op de psychiatrische zorg.

Soepcafé

Iedere woensdag vanaf 18:30u.

Lekkere soep met brood, smeersels en salade voor een vrijwillige bijdrage. Volledig veganistisch en D.I.Y. Meestal gevolgd door een inhoudelijk programma zoals een film of een info avond.
 

Dagcafé

Iedere zaterdag
van 12:00u tot 16:00u

Ook is elke zaterdagmiddag Anarchistische Bibliotheek de Zwarte Uil geopend. Hier kun je tegen betaling van vijf euro borg gratis boeken lenen.

 

Eetcafé

Zaterdag en zondag om 19:00u.

De Klinker serveert elke zaterdag en zondag om 19u een veganistische (vegetarische), biologische 3-gangen maaltijd. Er wordt gekookt met overwegend seizoensgebonden, lokaal geproduceerde en biologische producten. Verder proberen we betaalbare prijzen te hanteren; slechts 6 euro voor 3 gangen.

Reserveren is noodzakelijk en kan op de dag zelf via 024-3605208 of door even binnen te lopen. We kunnen rekening houden met allergieën, maar geef deze dan wel even aan bij de reservering.